2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 166 پست
میگه دستش باشه ارزش پولمون نیاد پایین

خب دست اون باشه چرا دست تو باشه://// هروقت خواست میتونه ازت بگیره ولی به مادرش بده زشته پس بگیره از اون ور هم فوت کنه میره جز ارث و میراث تقسیم میشه بین بچه هاش چیزی از پولتون نمیمونه بگو نمیخوای برای من بخری سکه بخر بزار خونه ولی نده ب مادرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عریزم الان طلا به صورت النگو یا سرویس و انگشتر واینا خریدن میفته گرمی ۶ میلیون وبیشتر وبرای سرمایه گزاری کاملا ضرره، اگر واقعا قصدتون سرمایه گزاری می ونید ده گرم طلای خالص بخرید بهترین گزینه طلای آب شده است که اونم اینقدر کوچیک که باید تو خونه جای امن دورش فویل بپیچید با یک باطری جاساز کنید ،طلای ساخته شده که ضرره 

خب بگو برا تو بگیره تازه روز زن هم نزدیکه بگو بعنوان روز زن برات طلا بگیره بعنوان سرمایه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕