2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 166 پست
ازین مسخره تر تا حالا حرف نشنیده بودم مگه خودتون چلاقید سرمایتون رو بدید دست کس دیگه🫤

آره دقیقا اگه قصد سرمایه گذاری بود شوهر اسی باید برا خودشون می‌خرید 

حالا اینکه مادرش هست جای احترام داره ولی اگه سرمایه گذاری باید دست شوهر اسی و خود اسی باشه اینجوری یه حس بی اعتمادی دست میده به آدم که انگار شوهر اسی به اسی اعتماد نداره داره طلا رو میده مامانش که به نظرم این کارو هم اگه کنه اگه مادرشوهر اسی خیلی سلیطه باشه اگه قرار باشه سرمایه گذاری شوهر اسی رو نگه داره بعدش میگه این طلا مال منه پس نمی‌دم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب مطمئنم مادرشوهرم بعدا طلامون رو بهمون نمیده و پولمون حیف میشه

ومیشه اون طلاها پیش خودت باشه واسه سرمایه گذاری؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه دستش باشه ارزش پولمون نیاد پایین

برای تو جرا نمیخره دستت باشه واقعا که ...اگه برلب روز مادر میخرید میگفتم عب نداره حسودی نکن اما برای سرمایه میخواد بخره برای زنش بلید بخره مگه اینکه سلب اعتماد کرده باشی....

من با اینکه با خانواده ی شوهرم قطع ارتباطیم دلم رو شکستن اما مطمینم اگه شوهرم همچین کاری میکرد که عمرا میکرد اصلا مادرش قبول نمیکرد که به گردن نمیگیرم این مسیولیتو برو برای زنت بخر...شوهرت یه جیزیش هس حتما بهت اعتماد نداره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ب نظرم تاپیکت بیشتر جنبه حرص درار دارهدر غیر این صورت یا خودت خیلی بی دست و پا و بی عرضه ای ک بذاری ...

خودم بی عرضه ام😔

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

میخواد واسه مامانش طلا بگیره باید از تو اجازه بگیره؟؟؟؟ پسرش مادرش مگ شوهرت تو ب دنیا آوردی عجب زمون ...

اخه کامل بخون بعد تز بده اگه برلی هدیه وردز مادر اینا بود اره حرف شما درسته اما ایشون برای سرمایه گذاری میخره بده مادرش دستش کنه این مگه درسته 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بله ک باید بگیره..

نیازی نمبیینم اجازه بگیره مادرش حرمت داره میخواد براش طلا بگیره یکی دیگ بچش بزرگ کرده ب جایگاه بالا رسونده حالا عروس بیاد ب مادرش بی احترامی کنه؟ جالبه شما وقتی با نظر من مخالفی چرا ریپ میزنی گلم عقاید واسه خودت 

میخواد واسه مامانش طلا بگیره باید از تو اجازه بگیره؟؟؟؟ پسرش مادرش مگ شوهرت تو ب دنیا آوردی عجب زمون ...

عزیزم اینکار درست نیست آدم باید مالش و سرمایه اش زیر سر خودش باشه ،وقتی به نیت سرمایه گذاری میده مادرش اگر اتفاقی برای هر کدوم بیفته این وسط حق زن وفرزند ضایع میشه مطمئن باش خواهر برادرا اینقدر نامرد هستن بگن هدیه است و بهشون ندن ، اگر مادر خوبی باشه نمی گیره 

نمیشه اینطوری که ما خودمون نداریم 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

بگو خطرناکه براش نخر

الان همه قاپ زنا و دزدا این پیرزنا رو هدف قرار میدن چون راحت میشه طلا رو ازشون قاپ زد. یا خدای نکرده همسایه ای کسی طمع میکنه به هوای طلا یه بلایی سرش در میاره. اون وقت میتونی خودتو ببخشی؟ چون تو باعثش شدی. هر چی طلا نداشته باشه امنیت بیشتری داره😈

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.