یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ووااای چقدر وحشتناک ، خدا ازشون نگذره به شما هم بیشتر و بیشتر بده منم به پدرشوهر مادر شوهرم اصلا اطم ...
اره واقعا نمیشه اعتماد کرد.
منم به خدا گفتم اونا رو میبخشم به شرط اینکه خودت برام جبران کنی و اونقدر کسب و کارم بگیره و موفق بشم که اصلا یه روز کارخونه بزنم و اون خونه چیزی حساب نشه.
داستان منو تعریف کن. شوهرم خونه خرید تو مجردی زد به نام مامانش و قرار بود تا وقتی که شوهرم ازدواج م ...
عحب کثافتیه مثل پدرومادر شوهر من...رسما دزدن اینا ...حالا مدر منم با پولا داداشم قبل ازدواج براش خونه خرید جون بود خام بود به اسم خودش کرد که نبره بفروشه حتی یه دست نوشت نوشت هممون امضا کردیم که خونه ی داداشم اونجا ...قولنامه ای بود خونه....بعد ازدواجشون مادرزنشو وزنش خودشونو کشتن فکر کردن ما میخوریم خونه رو داداشم اومد به بابام گف خونه رو بزن بنامم ...اونم گف برو کاراشو بکن بیام امصا کنم برای من جز مسیولیت جیزی نداره که برادرا وخواهراتم خودشون دارن از اوناشم نیستن بکشن بالا خلاصه رف زد بنامش ...الان هی خون به جیگر زنش میکنه که میخوام بفروشم سرمایه کنم اجاره بریم یا نمیدونم چه غلطی میخوام بکنم ....فقط درحال خون خوردنه زنش
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ببین شوهرت رو کوک کردن بهت اعتماد نکنه ...یعنی این زندگی نیس واقعیتش انگار تو صیغشی زن دیگه داره ...ترسوندنش ازت یا خودش همینقد عوصیه وبی اعتماده ...اگه بچه نداری دعوا راه بنداز تا هرجا نیخواد پیش بره دعوا فقط کل کل نکن دست روت بلند کنه بگو فقط جایگاهمو باید نشون بدی تو زندگی کوفتیت والا میرم
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚