2777
2789
عنوان

اذیت های اورتودنسی

83 بازدید | 17 پست

چهار روزه انجام دادم براکت ها با دیواره ی فکم برخورد میکنه ورم کرده یکم بعد از چند وقت درست میشه

کسی بوده بعد یک سال برداره دکترم بهم گفت اگه بهداشتو رعایت کنم یا یک ساله میتونم بردارم خسته ام کرده

✈🇺🇸

تا الان نشنیده بودم اگر بهداشتو رعایت کنی زودتر تموم میشه 

جالبه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

فقط یه هفته اول اینطوریه عزیزدلم💞صبر کنی زود درست میشه

من الان ۴ ماهه که دارم فقط هفته ی اول ورم و زخم لثه داشتم🫠

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا الان نشنیده بودم اگر بهداشتو رعایت کنی زودتر تموم میشه جالبه

دندونام کج نیست فکم یکم جلو هست ظاهرا مشکل نداره ولی دندونام داشت ساییده میشد بهم نمیدونم طول درمانشون چقدره

✈🇺🇸
مگه خبر نداشتی از اذیتاش؟ نگران نباش تا یک ماه این حسا رو داری یعدش چه ده سال رو دهنت باشه چه یک سال ...

نه اصلا نمیدونستم این مشکلارو داره وگرنه الاینر میذاشتم راحت تر بود

✈🇺🇸
فقط یه هفته اول اینطوریه عزیزدلم💞صبر کنی زود درست میشهمن الان ۴ ماهه که دارم فقط هفته ی اول ورم و ز ...

مرسی💚💚 دکترت نگفت روند درمانت چقدر طول میکشه عزیزم؟

✈🇺🇸
نه اصلا نمیدونستم این مشکلارو داره وگرنه الاینر میذاشتم راحت تر بود

من کلا دو هفته این حس ها رو داشتم. روزی که دکتر ارتودنسیمو برداشت بدم میومد. حسم جوری بود انگار جلبک تو دهنمه. دندونام خیلی لیز شده بود‌.

مرسی💚💚 دکترت نگفت روند درمانت چقدر طول میکشه عزیزم؟

من فقط یکی از دندون هام یکم جلو بود بخاطر همین پروسه درمانم آنچنان سخت نیست اگر یکفرد معمولی دوره درمانش ۲ سال طول بکشه احتمالا واسه من ۱.۵ سال طول میکشه🥰

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

من فقط یکی از دندون هام یکم جلو بود بخاطر همین پروسه درمانم آنچنان سخت نیست اگر یکفرد معمولی دوره در ...

دندونای من رو همه سایش پیدا کرده به منم گفتن یک سال تا یک سال و نیم دلیل عجله ام اینه احتمالا سال اینده بخوام ازدواج کنم بخاطر اونه😂

✈🇺🇸
دندونای من رو همه سایش پیدا کرده به منم گفتن یک سال تا یک سال و نیم دلیل عجله ام اینه احتمالا سال ای ...

نه عزیزم ارتودنسی به نظرم خیلی زیباست دهه هشتاد ترند بود دختر عموم ارتودنسی کرد با اینکه هیچ مشکلی نداشت😆