2777
2789
عنوان

غرض وصال شماست

130 بازدید | 10 پست

غرض ز مسجد و میخانه ام وصال شماست

و گرنه باده و سجاده در منزل هست🌱

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

سلام به من گفتن شما مشاور هستید؟ 

من دلم برا به بنده خدایی تنگ شده 

نمیدونم چطوری بهش پیام بدم که هم غرورم حفظ بشه 

هم برگرده 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

سلام به من گفتن شما مشاور هستید؟ من دلم برا به بنده خدایی تنگ شده نمیدونم چطوری بهش پیام بدم که هم غ ...

نمیدونم والا به یه بهانه سوالی چیزی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار بار سوال پرسیدیم ضایعه هست

چه بگویم

چطوره یه پیام براش بفرستم بعد بگم دستم رفته اشتباه فرستادم؟

خوبه