2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 166 پست
استاترفکرمیکنم بداخلاقی وهمیشه دعوامیگیری باهمسرت وکم سنی اونم بهت اعتمادنداره بابهونه براسرمایه گذا ...

احمقم من 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

یعنی شوهر شمام برای مامانش خریده خدا کنه شوهرم نخوره وگرنه پولمون حیف میشه

نخریده ولی هرچی اول واسه مامانش میخاد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه شوهر دارن منم شوهر دارم

اینجوری نگو! اینکه دوس داره مادرش رو خوشحال کنه نشونه خوبیه! نشون میده آدم قدردانیه! کاری که تو باید بکنی اینه که کاری کنی ارزش تو و کارهایی که توی زندگیتون میکنی رو بفهمه! اکثر زنها اینجور مواقع لج میکنن، دعوا میکنن، و اگر بچه داشته باشن روی نقش مادریشون مانور میدن! مانور دادن روی نقش مادری باعث میشه مرد فکر کنه وقتی همسرش هم به سختی های که در نقش مادر کشیده تاکید میکنه پس زن کار خاصی نمیکنه، تنها مادره که زحمتکشه!

راه درست رو پیدا کن اسی!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

اینجوری نگو! اینکه دوس داره مادرش رو خوشحال کنه نشونه خوبیه! نشون میده آدم قدردانیه! کاری که تو باید ...

راه درست خب چیه

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

این چه اخلاقیه اینا دارن خدایی

بچه ننه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

راه درست خب چیه

من که شوهر تورو نمیشناسم گلم! خودت باید به مرور بشناسیش و رگ خوابشو پیدا کنی

فقط زیاد به پیشنهادایی که اینجا دادن محل نده وگرنه خونت میشه میدون جنگ!

ضمنا مراقب باش تبدیلش نکنی به یه اولاد قدرنشناس که دودش اول میره توی چشم خودت! هرچی هم بیشتر باهاش دعوا کنی بیشتر هولش میدی به سمت فامیلش! 

البته گاهی یکم جدیت لازمه ها

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

اینقد حرصم میگیره از زنهایی مثل اسی

حالا خواهرشوهر خالم کار میکرد هرچی وام وطلا میگرف شوهرش به اسم شروع کار سرمایه میگرف اینم نیداد بعد دوماه دود میکرد میومد چندین دفعه برلش ماشین خریده بازم نداره خونه خریده بودن این قسطاشو داده بود اونم فروخت الان این وپسرش اجاره میشینن ...اونم کثافتم هم معتادشده هم خیانت میکنه الانم یه ساله گذاشته رفته معلوم نیس کدوم گوریه بهش میگه بریم توافقی جداشیم اینم دودله اتقد حرصمون میده اخه اون کثافت رو میخوای چیکار پسرشونم بعصی چیزاش عین باباش عصبی شدنش با نشت زده تیوی رو شکسته که با قسط ومکافات خریده بود ببچاره هی پول میخواد از مادرش ...کلا بدبختی مشت بدبخای اما این خانم خودشم درست نشد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وای یه جوری ازش بگیرین تو این اوضاع گرونی حیفه

شوهرم چند بار باهاشون دعوا کرده.

کاری از دستش برنمیاد. 

از اول نباید اشتباه میکرد که بزنه به نام مادرش. 

فقط هر از گاهی میره ماشین مامانشو با ماشین داداششو پنچر میکنه. 

میگه حالا که نمیتونم خونه م رو ازشون پس بگیرم اینقدر ریز ریز بهشون خسارت میزنم تا اندازه ی پول خونه م ضرر بخورن