2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5840 بازدید | 240 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه عروسی رفتم سه تا ماشین عروس داشت با یک عروس و داماد انگاری جاری ها هم ماشین عروس درست کرده بودن به نظرم خزترین عروسی ممکن همین بود 

اونوقت ماشین باکلاس آورده بودن که سقف نداشتن و کلی هم طلا انداخته بودن به خودشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
موافقممم هر چی که کلا ترند بشه خز میشه اون عینک زدن عروس داماد اینا هم خز میشه

خداروشکر عروسیم نزدم عینک رو🤣

ولی آتیش و مه سنگین آوردیم 😅

تازه یه مدت قهرم بودم باهمسرم حباب نیاوردیم وایییی من چه سمی ام

فک کن عروس تو عمرش خوانندگی نکرده یهو با صدای ... میاد میخونه 😐خداروشکر از مد افتادد

اون یه عروسی بود خیلی خوش صدا بود مثلا میخواستن اداشو در بیارن ولی متاسفانه تیرشون خطا رفت

یه دختر خوب😂😍

اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوار

کلا لباس غیر مجلسی میرن عروسی

و میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبار تاپیکش اینجا دیدم..

واقهع گند میزنن به مراسم مردم

اگر دعوتی یعتی فامیلی پس باید درست لباس بپوشی.

چندوقت پیش یکی عکس گذاشته بود خداشاهده شومیز شلوار رفت عروسی همه هم چقدر تشویقش کردن

💕

کت شلوار که بد نیست

واای خیلی خزه

لباس مناسب عروسی لباس شب

خانواده درجه یک لباس بلند و فامیل دورتر کوتاه خانم ها مسن هم کت و دامن میتونن بپوشن وگرنه کت و شلوار لباس مناسب مهمونیه و به شدت توی عروسی خزه