2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5630 بازدید | 237 پست
اینو هستممممم مخصوصا فامیل درجه ۱ و ۲ و ۳ که کت و شلوار میپوشنننن

دقیقاااا🤣🤣

خیلی خزه

دیدی بعضیا شلوار جین میپوشن با بافت؟

یا مثلا طرف میره پیراهنشو در میاره موقع شام کت شلوار میپوشه با شنیون🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنییون و میکاپ های غلیظ و شلوغ ،خوانندگی کردن برای هم،بی احترامی کردن به مهمون هرچقدر بدت از مهمونت ...

آخرین خیلیییی زیاد حق بود نمیدونم چیه عروس  تو عروسیش فک میکنه ملکه است ادا میاد و کم محلی 

و اینکه با بعضیا قهرن دعوت میکنن عروسی بعد محل نمیدن خب یا دعوت نکن یا دعوت میکنی احترام بزار حتی اگه دشمنه 

دقیقاااا🤣🤣خیلی خزهدیدی بعضیا شلوار جین میپوشن با بافت؟یا مثلا طرف میره پیراهنشو در میاره موقع شام ...

وایییی آرههههه🤣🤣🤣

خیلیییی بده کت و شلوار با شنیوننننن

البته بگم من ۱۳ سالم بود عروسی یکی از فامیلامون شنیون زده بودم با کت و شلوار الان هم میبینم حالم بد میشه میگم این چه سمییییی بود 

کلا دیگه عروسیا خز شده🤣

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

اینو موافق نیستم شاباش خز نیست که جیگررر

ب نظر من بی معنیه

مگر اینکه طلایی چیزی باشه

وگرنه عملا داره از پولای خودش برمیداره دوباره میذاره رو پولای خودش

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

وایییی آرههههه🤣🤣🤣خیلیییی بده کت و شلوار با شنیونننننالبته بگم من ۱۳ سالم بود عروسی یکی از فامیلام ...

آخه هر چیزی یک دوره ای داشت

بعضیا موندن تو قدیم🤣🤣

من خودم ۱۰ سالگی عروسی خالم سرم اندازه قابلمه ۱۰۰ بود به خاطر شنیون و تا جایی که جا داشت سر و صورتم اکلیل بود