2777
2789
عنوان

چطوری از ایرپد استفاده کنیم

49 بازدید | 7 پست

خواهرم ایرپاد کادو گرفته الان آنباکسش کرده

چطور ایفون و اندرویید باهم کار میکنند؟؟

بزنیمش به شارژ؟؟؟

یه دکمه داره اون و فشار بدیم؟؟

بلوتوث گوشی رو روشن کن اسم ایرپاد رو پیدا کن بزن روش متصل بشه بعد گوش کن

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو اندروید بلوتوثو روشن می‌کنم تا اسم ایرپادو پیدا کنه رو همون میزنم وصل میشه

بعضی ایرپادا باید جعبه رو ببندی. تو بعضیا اولین بار باید جعبش باز باشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بلوتوث گوشیتو روشن کن اونارو از جاشون دربیار وصل میشن بهم یا تو بلوتوث گوشیت اسمشو بزن وصل کن

این کارو کردم هیچی تو قسمت جستجو نمیاره

دگمه روی جعبه ایرپد و فشار دادم زدمش شارژ یه چراغ نارنجی روشن شد

من تو اندروید بلوتوثو روشن می‌کنم تا اسم ایرپادو پیدا کنه رو همون میزنم وصل میشهبعضی ایرپادا باید جع ...

این کارو کردم هیچی تو قسمت جستجو نمیاره

دگمه روی جعبه ایرپد و فشار دادم زدمش شارژ یه چراغ نارنجی روشن شد

این کارو کردم هیچی تو قسمت جستجو نمیارهدگمه روی جعبه ایرپد و فشار دادم زدمش شارژ یه چراغ نارنجی روشن ...

دوساعت ایرپادتو شارژ کن. بعد یبار ایرپادا رو تو جعبه بذار درشو ببند بلوتوث گوشی رو رو شن کن. اگه نشد در جعبه رو باز کن. بازم نشد ایرپادا رو در بیار بعد بلوتوث روشن کن

بالاخره یکی از این سه حالته

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝