2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 7362 بازدید | 251 پست
منم تا دلت بخواد عروسی رفتم عذای بی کیفت و ... خوردم تو عروسیا اصلا جا نبود برا مهموننن و خز ترین عر ...

آره به نظرم بدترین عروسی همینه که کلی آدم دعوت کنی بعد غذای بی کیفیت بزاری جلوشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه خب داشته ملکه می‌شده دیگه 🤣🤣

بعله بعله تاج گذاریش بوده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

درست میگیمن خودم از زخم خورده ها هستم کدورت هم نداشتیم فقط من چون خوشگلتر بودم از عروس هولم داد با ر ...

بهت حسودی میکرده عزیزمممم

اوت خواننده رو دیدی تو کنسرتش یهو بلند گو رو میگیره سمت دختر بچه  بعد چه خوش صدا میخوند بعد فوری میگیره سمت کناریششش؟

مثل اون حسودی میکرده 

خو شاید ی تالار باکلاس بودع،یا اهنگ خوبی بودعما روستا دعوت بودیم(اصلااا قصد بی احترامی ندارما،اتفاقا ...

😂آها اونجوری آره خوب....ما جشنمون قاطی بود،و اینکه تو اینجور چالشا و حرکتا جو دادن دی جی و آهنگ بقول شما خیلییییی مهمه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

رقص های از قبل تمرین شده خشک و بی روح

این دایره و تمبک های مسخره

داستان های عشقی وسو پرایزی عروس دااماد مقابل چشمان همه مثلا وسط رقص دو نفری داماد رو دو زانو نشست کادو داد به عروس!عروسم از همه جا بی خبر بود مثلا ذوق کرد!چ کادویی بود !؟چ بی موقع بود؟!اصلا چرا باید می بود؟!چرا اون شکل باید تقدیم میشد وسط رقص!