2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت لاغر کن

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریییییی؟ تو چ مدت؟

تقریبا تو ۹ ماه 

من کم‌کم وزن کم کردم 

خیلی سخت نگرفتم

اتفاقا خوب هم هست،صورتم اصلا یهویی نیفتاد و لاغر نشد

ماهی نهایتا ۳ کیلو کم کردم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

فقط پفک و چیپس و نوشابه و شیرینیجات و محصولات کارخانه ای رو بذاری کنار کلی وزن کم میکنی روزانه یه ساعت باشگاه برو فیتنس یا تو خونه پیاده روی تند داشته باش حتما باید ورزش کنی وگرنه پوستت شل میشه بعدش برنج و نون رو به هیچ وجه حذف نکن همون غذای سفره رو بخور فقط حجمش رو کم کن چیزای سرد نخور مثلا گوجه خیار کم بخور چیزای گرم بخوری فورا لاغر میشی مثلا میان وعده خرما و بادام زمینی و موز بخور که طبعشون گرمه سعی کن اروم اروم غذات رو کم کنی مثلا هفته ی اول دوقاشق کمتر از اون غذایی که همیشه میخوردی بخور اگه یهو غذاتو کم کنی معده ات آسیب میبینه حتما برو زیر نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی 

کم کنیسالم میشیخشکل میشیفیت میشیلگ و نیم تنه خشکل میخری😍😍😂😂

واااای دقیقا

الان از شوهرم پرسیدم ی انگیزه ای چیزی بده لاغر شم چی میگیری برام. میگه هیچی 🤦🏻‍♀️واقعا انگیزم ترکید

منم سه هفته هستش شروع کردم من بجای غذا هم هله هوله میخوردم اومدم خودمو گول زدم وگفتم تا عید نخورم هله هوله بجاش سالم خوری کنم البته قرص هخریدم دوستم خریده بود منم خریدم رو هوس قندم واقعا تاثیر گذاشته چون بچه کوچیک دارم خونه ورزش میکنم تا الان دور شکمم ۴سانت کم شده  دور کمرم ۹۸بود شده ۹۲ وزنم ۴کیلویی کم کردم