2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت لاغر کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم ذوقمو کور کرد گفتم چی میخری برام گفت هیچی

واسه خودت تلاش کن میخوای چیکار اخه  شوهر من ۵تومن آورد گداشت بالای بوفه گفت دست نزن تا لاغر بشی آنقدر تذکر داد که مشکوک شدم یه روز برداشتم باز کردم دیدم همش از این پول کاغذی های مدل پوله

واسه خودت تلاش کن میخوای چیکار اخه شوهر من ۵تومن آورد گداشت بالای بوفه گفت دست نزن تا لاغر بشی آنقد ...

اخه اون بهم گفت لاغر کن منم گفتم ی انگیزه بده بهم

حس میکنم اگر لاغر کنم انگار بهش یاد دادم ک بدون هیچ تلاشی ب چیزی ک میخوای میرسی

واااای دقیقاالان از شوهرم پرسیدم ی انگیزه ای چیزی بده لاغر شم چی میگیری برام. میگه هیچی 🤦🏻‍♀️واقعا ...

عزیزم همینکه ازتون درخواست کرده

یعنی باید کم کنی

این خودش انگیزه س😅

رو فرم دوسداره، بنده خدا دل داره

حتمااا ورزش و رژیم و شروع کنننن

موفق باااشی. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بخاطر سلامت خودت هم که شده رژیم بگیر 

بهترین انگیزه بنظرم سلامتت خودت هست.

اگر عادت کنی درست بخوری و یکم هم ورزش کنی درست میشه 

من تو کرونا که باشگاه تعطیل بود رژیم گرفتم و ورزش تو خونه انجام می‌دادم از ۸۵ خودم و به ۶۲ رسوندم همه چیز هم میخوردم ولی درست و به اندازه الان هم با وجود اینکه ۴ سال گذشته رعایت می‌کنم.

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.