2777
2789
عنوان

برادر شوهرم همش به شوهرم میگه افسارتو دادی دست زنت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 67 پست
عزیزم همسرتون دیگه پخته هستنگران نباش اصلا حرفا روش تاثیر ندارهبه روش قبلت ادامه بدهحرفای اونم ندید ...

اره دقیقا زورش گرفته خدا شاهده جلوی من به شوهرم میگف پول زن عین فلانجای خر میمونه نذاری از پول زن بیاد تو خونه زندگیت سرکوفت بشنوی 

به برادرش حسودی نمیکنه ها 

به من حسودی میکنه بیشتر حس‌میکنه برادرشو ازش گرفتم

اره دقیقا زورش گرفته خدا شاهده جلوی من به شوهرم میگف پول زن عین فلانجای خر میمونه نذاری از پول زن بی ...

وای چه کوته فکرههههه

باور کن زورش گرفته از شخص شما

بلکه هم حسرت اینو داره چرا یه زنی مثل شما گیرش نیومده

فقط حسادته

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همسرتون دیگه پخته هستنگران نباش اصلا حرفا روش تاثیر ندارهبه روش قبلت ادامه بدهحرفای اونم ندید ...

اره دقیقا زورش گرفته خدا شاهده جلوی من به شوهرم میگف پول زن عین فلانجای خر میمونه نذاری از پول زن بیاد تو خونه زندگیت سرکوفت بشنوی 

به برادرش حسودی نمیکنه ها 

به من حسودی میکنه بیشتر حس‌میکنه برادرشو ازش گرفتم

وای چه کوته فکرهههههباور کن زورش گرفته از شخص شمابلکه هم حسرت اینو داره چرا یه زنی مثل شما گیرش نیوم ...

آخه خودش هنوز مجرده نمیدونم بخدا حسادت میکنه یا چی اما هرچی هست زندگیو به من تلخ میکنه گاهی

ببین مثلا برادر شوهر بزرگم کمک زنش میده بهش میگه زن ذلیلی مرد بیرون کار کنه تو خونه هم کار کنه میگه ...

این زن بگیره بخدا دولا میشه زنش سوار شع

حالا نگاه کن

تو اقوام داشتیم عین همین ادم پرو 

الان دولا شده زنش سوارشه

اگر نشد ای چیزی که گفتم بیا توف کن به من

خانه شماره 12 میدان گریمولد