2777
2789

من ۲۰ سالمه بعد بابام ادم خسیسیه و سخت میهش ازش پول گرف مامانم یه عمر سر همین موضوع درگیر بود باهاش البته مامانم خودش شاغله ولی خوب بالاخهر همسر هم وظیفه داره برای خرجی دادن 

بعد من برا دانشگاه م قبلنا از مامانم پول میگرفتم بعد دیگ مامانم گف برو از بابات بگیر با راضیش کردم یه مقدار بهم بده و رفته رفته اون مقدار رو زیاد کردم تا الان ک ماهی ۶۰۰ تومنه 

بعد مامانم میگ ته حسابم خالیه برو به بابات بگو چمیدونم میخوام برا تولد مامان کادو بخرم پول بده یا ما میخوایم پول بدیم تو هم بده و فلان نمیدونم چرا از حرف زدن با بابام در مورد پول طفره میرم میترسم و بدم میاد 

مامانم هی میگه امروز با بابات اینجوری باشی پس فردا از شوهرتم پول نمیگیری 

نظر شما چیه 

لطفا نگید سر کار برو  اون موضوع رو میدونم نظرتونو در مورد این مورد میخوام بعدم وظیفه شوهر خرجی دادنه دگ خدایی تاحالا اینجوری بودین میفهمین چی میگم ؟ کار اشتباهی میکنم ؟ 

برای بابات تعریف کن بگو مثلا دوستام رفتیم بیرون همشون چیزای گرون خریدن ولی من....خودشون متوجع میشن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا سفت و محکم برو بگو پول میخوام،بابات مشکل مالی که نداره؟؟خونه و ماشین داره؟؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
برای بابات تعریف کن بگو مثلا دوستام رفتیم بیرون همشون چیزای گرون خریدن ولی من....خودشون متوجع میشن

اصلا ادمی نیست ک مثلا شرمنده بشه و فلان و اینا 

اصلا تو ذهنشه البته خودشم میگ 

میگ نباید از من پول بخوای باید خودت ذو پای خودت وایسی تازه به منم پول بدی 

نه چرا کار اشتباه خب باید پول بگیری از بابات ولی به مامانتم بگو لطفا خودت باهاش برا پول صحبت کن

ببین از حرف زدن باهاش مخصوصا در مورد پول میترسم 

خجالت نمیکشماااا میترسم 

نمیدونم این حس براچیه و از کجا اومده به خاطر همین اعصابم خورد میشه

نه اتفاقا سفت و محکم برو بگو پول میخوام،بابات مشکل مالی که نداره؟؟خونه و ماشین داره؟؟

نه مشکل مالی نداره ولی پولدار هم نیست ولی در خدی داره ک بده 

ببین مشکلم اینه میترسم از حرف زدن باهاش 

خجالت نمکشمااا میترسم 

نمیدونم این حس از کجا میاد چ دلیلش چیه همین اعصابمو خورد میکنه 

ببین از حرف زدن باهاش مخصوصا در مورد پول میترسم خجالت نمیکشماااا میترسم نمیدونم این حس براچیه و از ک ...

خب دلیل ترست برات مشخص نیست اینقدر تکرارش کن ماهیانه درمورد پول حرف بزن تا ترست بریزه

یارانه ات رو بهت میدن؟دیگه پول ماهیانه وظیفه پدرت هست. نترس . یکبار بگو و آروم صحبت کن تا ببینی چی م ...

ببین باهاش صحبت کردم هر بار ک از قبل میخوام باهاش صحبت کنم کلی استرس میگیرم 

باهاش صحبت میکنم بحثو کش میده هزار تا چیز میگ هزارتا نصیحت میکنه و فلان و بسار 

نمیدونم چرا از حرف زدن باهاش میترسم ببین خجالت نمیکشماااا میترسم از همین اعصابم خورد شده اخه نمیفهمم این حس برای چیه و از کجا میاد

نه مشکل مالی نداره ولی پولدار هم نیست ولی در خدی داره ک بده ببین مشکلم اینه میترسم از حرف زدن باهاش ...

میترسی دعوات کنه؟یا کتک بزنه؟بگو مرد حسابی توالان به من پول نمیدی فردا چجوری ازشوهر توقع داری خرج منو بده

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
میترسی دعوات کنه؟یا کتک بزنه؟بگو مرد حسابی توالان به من پول نمیدی فردا چجوری ازشوهر توقع داری خرج من ...

نه ختی نه دعوا میکنه نه کتک می‌زند اصلا همچین آدمی نیست 

شاید یکم بحث بکنه ولی دعوا اصلا 

به خاطر همینه میگم نمیفهمم این ترسم برای چیه