برادر شوهر من حسادت نمیکنه بلکه حرص میخوره توقع داره شوهرم هرچی گفت من بگم چشم زن حرف گوش کنی بشم عر ...
اصلا به اون چه ربطی داره یه زن و شوهر با هم چه نوع تعاملی دارن؟! چرا اجازه ی اظهار نظر میدین بهش؟! یه بار شوهرت باهاش جدی برخورد کنه می فهمه حق دخالت نداره مرتیکه ی گستاخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو جمع های خانوادگی لج نکنید باهاش در ظاهر اونجا بگو چشم از خونه زندگیتون ک خبر ندارن باهم چطوری هست ...
ما توی جمع اصلا باهم بحث نمیکنیم یا راجب چیزای خصوصی صحبت نمیکنیم
مثلا اگر شوهرم باهاش بحث کنه سر قضایای مالی چون شریکن از چشم من میبینه چون زمان مجردی شوهرم اصن در قید و بند نبوده میذاشته داداشش بخوره الان نمیذاره حقشو بخوره کسی
نه نه من قشنگ احساسات ادمارو درک میکنم اون میخواد برادرش ازین مردای با ابهت که زناشون میترسن باشه تا ...
برادرشوهر من که که بخاطر اینکه هرچی میخواد شوهرم براش انجام بده این میگه که از ترس اینکه این نگه زن ذلیل ما باهاش مخالفت نکنیم ماهم جفتمون دایورتش کردیم بذار بگه مگه به حرف اونه مازندگی خودمون داریم اون زندگی خودش
بخدا انقد دلم میخواد جدا کنن تا پاش از زندگیم بکشه بیرون شوهرم یکدفعه مطرح کرد برداشت گفت زنت داره بین برادرا دخالت میکنه بین مارو خراب میکنه فلان بهمان