2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 11552 بازدید | 496 پست

اتفاقا الان ی مدته ک جامعه داره ب سمتی میره ک زن حتما باید کارکنه وداره زنان رو از اون انرژی زنانشون دور میکنه

بله مردان کار زیاد انجام میدن ولی از اولم همین بوده

زن بوده و ظرافتش

نکنه توقع دارین آزمون استخدامی کارگر معدن برای خانوما بزارن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام

مادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اند

نه این که سخت نیست ولی نه در این حدی که برخی میگند....

و دوباره با احترام

همیشه باعث تعجبم هست که زنهای خانه دار همیشه از وظایف و سختی خانه داری میگند..مگه چکار می کنیم واقعا؟

چرا اینقدر بزرگش می کنید؟

البته اینم بگم ما زنها کارهای بی خود و بی فایده هم زیاد انجام میدیم....کارهایی که هم باعث هدر رفتن وقت و انرژی و پول و اعصاب میشه هم هیچ فایده ای نداره...

مثلا داشتن بوفه تو خونه و گذاشتن چند تکه ظرف تو اون چه فایده ای داره؟

چه قشنگی داره اصلا نمایش چهارتا کاسه و کوزه؟

من اینها را نمی فهمم و معتقدم همین کارها زندگی را بهمون سخت کرده

احمق ترین انسان ها کسایی هستند که میان میگن مردا وظایف سختری روشونه اون یکی میاد میگه نه اینطور نیست مال زنا سخت تره

مطمئنم کسی که این تاپیک رو زده هم بدون در نظر گرفتن همه چیز این نظر داده 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

در نظر بگیرید که شرایط شما با دیگری حتما متفاوته هیچ کاری هم بیهوده انجام نمیشه حتما شما چون حوصله ندارید اونارو هم حذف کردید.

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
در نظر بگیرید که شرایط شما با دیگری حتما متفاوته هیچ کاری هم بیهوده انجام نمیشه حتما شما چون حوصله ن ...

نظرم را گفتم و از نظر من خیلی از کارهایی که ما زنها خودمون را گرفتارش کردیم،بیهوده است و هیچ فکر و هدفی پشتش نیست...

میدونی ذهنیت ما اینطوره از نظر مردا کار خانما سختره مثلا من اصلا دوس نداشتم جای شوهرم باشم و بیرون کار کنم بنظرم خیلییی سخته شوهرمم میگه اصلا دلم نمیخواست خونه بمونم کارایی ک تو میکنی و بکنم و کارای منم خیلی براش با ارزشه هر سری غذا درست میکنم یا با بچه ها سر و کله میزنم واسه درس یا هر چیزی یا خونه تمیز میکنم کلی قربون صدقه میره و تشکر میکنه در صورتی واسه خودم این کارا خیلی لذت بخشه و فشاری روم نیس 

با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

شاید این کارایی ک میگی ب نظرت بی فایده و مسخره باشه اما اینو بدون اصل زندگی همینه معنای زندگی همین خونه گرم و راحت و مرتب و بچه و زایمانه منم مادر دوتا بچه هستم این کارام برام سخت نیس اما شوهرم میگه وقتی من و بچه ها خونه نباشیم خونه نمیره میگه تحمل خونه بدون شما برام سخته و بسیار کارایی ک تو خونه میکنم و ستایش میکنه بنظر من اصلا کار بی فایده ایی انجام نمیدم همین کارا ک من میکنم تو خونه اگه بخوام یکی و بیارم انجام بده مثلا نظافت ۲۴ ساعته آشپزی ۲۴ ساعته پرستاری از دو بچه ۲۴ ساعته مهمونی دادن و کلی کارای دیگه اونم با جون و دل فک کنم راحت ماهی ۵۰ میلیون باید بدم بره

بنظرم شما یه بار حامله شو یه هفته خونریزی با دردی که برابره با سکته ی قلبیه داشته باش و نمیر بعد تقسیم کن

شاید یک درصد جهان تو معدن کار کنن اما همه ی خانومای دنیا هرماه خونریزی میکنن و بیشترشون مادر میشن و....

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣