من قبول دارم که خانم ها وظایف خاص خودشون رو دارند و قابل ستایشه اما خوب مردا بیشترین کارهای سخت جامعه رو انجام میدم مثل کارگری معدن کارگری ساختمان شهرداری ماهیگیری جنگ حملونقل در جاهای پرخطر و..... اما خوب نقش های زنان هم قابل تحسینه
با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...
کاملا معلومه مردی
منصوصا اون قسمت ظرفا که نمیفهمی
میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنیآدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...
چقدر معلومه مردی!!!
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
آقایون از سختترین کار دنیا هم بالاخره یه ساعتی از شبانه روز میرسن خونه و استراحتشون شروع میشه
ولی خانمها چطور؟ سرویس دهی ۲۴ ساعته
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
از کجا معلومه؟چون مثل تو و زنهای اطرافت فکر و زندگی نمی کنم فهمیدی مردم؟چون از نمایش کاسه و کوزه بدم ...
زن مثل من و اطراف من تو اصلا آدم حساب نمیکنیم !!
ریپ هم نزن حوصله تو ندارم
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
از مادری که یه کله35سانتی ازش کشیدن بیرون دردی معادل شکستن استخوان تحمل کرده از سختی حرف میزنی؟
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
خیلی بی تربیتی و بی سوادیاطرافیانت را نمی دونم ولی خودت را شک ندارم ...وقتی نمی تونی بحث کنی و سواد ...
من چیزی بهت نگفتم که داری شخصیت و فرهنگتو اینجا نشون میدی
خودت و به روانپزشک نشون بده بخاطر خود درگیری و دنبال دعوا رفتن
منم دلم برای اون بچه ها میسوزه که کسی مثل تو ...