2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 10993 بازدید | 482 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینطور نیست . اصلا 

یه زن باید در برابر مشکلات زندگی مثل یه مرد باشه ، در برابر فرزنداش مثل یک سپر هم از لحاظ عاطفی هم از لحاظ جسمی باشه ، نه ماه بچه هاشو توی شکمش نگه میدارم . برای همسرش باید با لطافت و نرم و با سیاست باشه . هم تو خونه جون بکنه ، هم اگر کار دا ره بیرون . هم دست نوازش رو سر بچه هاش بکشه . هم مادر بچه هاشو باشه هم دوست و همبازیشون . هم همپا و یارو و رفیق همسرش .

زن اگه نبود ، دنیا هم نبود ، همین مردا تو دامن یه زن یه روزی بزرگ شدن . تو بغل یه زن یه روزی زندگی کردن . زن درست به اندازه یک مرد هم قابل ستایش و هم در وظیفه است .

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

قبول ندارم به چند علت 

ما زنا چند بعدی ایم همین چند بعدی پدرمونو در آورده که باید حواسمون به همه چیز باشه تا زندگی پیش بره مردا تک بعدی ان

و براشون همونکاری مهمه که همون لحظه انجام میدن

فشارو استرس رو ما زنا زیاده

ما داریم شیر میدیم به بچمون از اینکه شب قراره تو مهمونی بریم اما فامیل شوهر اذیت میکنه ناراحتیم هم زمان به فکر ناهاریم به قسطامون فکر میکنیم به پیر شدن پدر مادرمون به اینکه خواهر برادرامون چقدر ازمون دورن 

تموم غصه میوفته تو دلمون

همش فکر همش فکر

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

و بدتر از همه اینا ما تو جامعه انگار جنس دسته دو ایم

و چقدر زجره این برای زن تو محیط کار

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بله قبول دارم

نابودی هوا و محیط زیست و این همه جنگ وکشتار هم باعث و بانیش مذکر ها هستن 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

وقتی یک زن میمیره دیش برا وارثان میرسه و خیری به خود زن نمی‌رسه اما وقتی یک مرد میمیره دیش به زن و ب ...

توجیه خوبیه برای آروم کردن زنها

الان زنها اگه بیشتر از مردها کار نکنن و مسئولیت رو دوششون نباشه، کمترهم نیست. قانونِ الان نباید با زمان پیغمبر یکی باشه، چون زنها درطول تاریخ تغییر کردن. توروخدا حداقل با یه سکوت خوشحالمون کنید

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

در قرآن گفته برتری شما نسبت به هم به جنسیتتون نیست بلکه به اندازه خوب بودنتونه! هیچوقت هیچوقت ارزش ز ...

بله ارزش یک زن نه تنها نصف یک مرد نیست، چه بسا خییییییییلی بیشترم هست. من درمورد برخوردی که با زنها شده حرف زدم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کارهایی که فیزیک قوی میخواد شااااید،که اونم برخی خانم ها با حضورشون تو اون عرصه نغزش کردن !🙃

اما کارهای مهم و سخت ،خیر! 🤨

شما هر چیه دیگه شب که می‌آید خونه تایم استراحتتونه،ما همون شبم در حال سرویس دهی به اعضای خانواده هستیم 

حتی شاید خواب راحت هم‌ نداشته باشیم بخاطر نق و نوقای بچه تو خواب که آی آب بده،آی دستشویی دارم.  آی تب دارم و....

تو سایت زنونه چه واسه خودشون کمپین حمایت از مردان میزنن؟؟؟؟!!!!!😵‍😐

اینجام راحت نیستیم،کم تو خونه و اطرافیان میشنویم،اینجام ولمون نمیکنن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
وا خب پس چتونه ؟ یکی میاد قلدری و مرد سالاری میکنه بهش میتوپید یکی هم که تو دهن هم جنس مردسالارش میز ...

از آدمای چاپلوس خوشم نمیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍