2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 11673 بازدید | 497 پست
با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

به معنای واقعی پیک می هستی

ادم دوست داره امثال شمارو ک بارداری و زایمان رو کوچیک میدونن رو از دنیا محو کنه

خانما درد زایمانو الکی بزرگ کردن؟؟؟ میدونی چقدرر از خانما سر درد شدید زایمان فوت شدن ؟ 

یا میدونی چقدر خیلیا تو بارداری هم از لحاظ روحی هم جسمی بهشون سخت گذشته؟

ی دستگاهی هست ی کوچولو درد پریود رو شبیه سازی میکنه اون دستگارو ب چندتا مرد وصل کردن هیچکدومشون نتونستن اندازه یک دقیقه اون درد رو تحمل کنن درحالی زایمان دردش صدبرابر از درد پریوده

بعد شما میای میگی نمیفهمم چرا خانوما درد زایمان رو جدی گرفتن؟

عجب بابا عجب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن  و مرد هر دو زحمت میکشن

کارهای سخت تر که توان جسمانی زیادی میخواد

واسه مرداست هرچندم زن هست اندازه ی صدتا مرد

قوی و کاریه

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بازم ب پای ۹ ماه بارداری و زایمان خانم ها نمیرسه

دقیقا.

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

همین الان از تاپیک زایمان اومدم با من حرف نزن

میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

من منظورم کارها ی های سخت مثل معدن و ایناس

اولا تو چرا اینجایی بعدم یه بار بچه به دنیا بیار  تا بفهمی کارسخت چیه ۹ ماه حامله باش بعد درد زایمان بعد دوسال شب نخواب روزم کار کن بعد از شیر بگیر از پوشک بگیر و...تازه شاغلم باش شوهرم داشته باش کارهای خونه رو هم انجام بده ...

هم موافقم هم مخالف 

چون مرد بودن فقد اندازه ی کار بیرون برای درامده همه هم که معدن کار نیستن خیلیام کارمندی زندگی میکنن و اسوده هستن 

و فقد ی سری کارای بیرون بهشون مربوطه وتنها دغدغشون تامین مالی زن و بچشونه 

اما زن هم باید اشپز باشه هم باید پرستار خوبی باشه هم باید همه چیو‌منظم داشته باشه هم باید بچشو و همسرشو از همه لحاظ تامین کنه و در این کنار به خودشم برسه 

ی مسافرت وقتی میره اگه غذا ها و ی سری کارا از بیرون تهیه نشه و مجبور باشه غذا این چیزا درست کنه هیچ چیزی از اون سفر نباید بفهمه تا بقیه لذت ببرن و اینارو با جون و دل برای خانوادش انجام میده 

و تمام حرفارو هم ی جاهایی فقد باید پذیره و کنار بیاد 

اما مردا از لحاظ احساسی اینارو زیاد درک نمیکنن 

ی مادر باید ۹ ماه همه سختیای بچه دار شدنو تحمل کنه درد زایمان به اون وحشتناکیو که بکشه برای عشق خانوادش یک صدم اون دغدغه های اون اقا نمیشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

کمتر ب......

وا خب پس چتونه ؟ یکی میاد قلدری و مرد سالاری میکنه بهش میتوپید یکی هم که تو دهن هم جنس مردسالارش میزنه باز اینجوری میگید ؟😐😵‍💫

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
زحمات کل زنهای تاریخ🤒😑اخه چه ربطی به نظر من داشت این حرف شما؟!!!برخی هاتون خیلی جالبید فقط یه چیزی ...

خداروشکر اونقدر ذهن فعالی دارم که نیازی به استفاده از حافظه ی شنیداریم ندارم.

حرف بدی زدی شما و زحمت هم جنس خودت رو خیلی مسئله ی عادی و ساده ای دونستی. و این جمله ی من جواب حرف شما بود.

دیگه ریپلای نزن.