2777
2789
سلام عزیزمسونوی قبل عمل برای شمام جدار شکم اینا بود؟ نیاز ب ناشتا بودن داره؟ی سوال دیگه ببخشید هزینه ...

سلام عزیزم نه نیاز به ناشتا بودن نداره اره همون سونو جدار شکم بود

نه عزیزم هزینه بیمارستان جدا باید خود بینارستان کارت بکشید هزینه تجهیزات پزشکی و قبل عمل واریز میکنین برای شرکت که شمارشو  مشاورتون میده بهتون 

اون شرکت خودشون قبل عمل جوراب امبولی و گن و اینا و میفرسته بیمارستان 

اگه تحمل دردت پاینه قبل عمل بگو ب پرستارا پمپ درد و برات بزارن بعد عمل

کاربر قدیمی اَم 
سلام گلم قدم ۱۶۴ وزن ۸۴ یستگی داره ، بدنم فوقالعاده بد زخمه هستن کسایی که بعد دو هفته سر پا میشن بدن ...

انشااله روز به روز بهتر میشی و هر روز میری جلوی آیینه و ذوق میکنی خودتو میبینی .تزریق به باسن‌هم داشتی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۴ تا سقط داشتم ، یه مرده زایی دوتا زنده زایی که دخترم ۶ سالشه و خدا راشکر دارمش پسرم تو نوزادی کر ...

خداروشکر که بعد این همه سختی مخصوصا داغ فرزند، لااقل الان یه مقدار حالت بهتر شده با این عمل .انشااله از این به بعد راههای پیش روت هموار باشه و خدا دختر گلت رو برات حفظ و عاقبت به خیر کنه

سلام عزیزم نه نیاز به ناشتا بودن نداره اره همون سونو جدار شکم بودنه عزیزم هزینه بیمارستان جدا باید خ ...

خیلی ممنونم از پاسخگوییت عزیزدلم❤️🌹

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙