2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو بغل کرد و ماچش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 103 پست
الان اینا اینجوری فاز نصیحت برداشتن بخدا خودشون بدترن

ولی تو خیلی خوبی چون خوبیاشو میبینی، ولی اینکه به ذهنت خطور کرده حسودی کنی یا نه ،واسه اینه ک اینجا جو مادرشوهر خواهر شوهری بده

والا موندم‌چی بگم

نمیدونم شاید توی خانوادتون عشق و‌محبت بهم نمیدین خیلی بهم که براتون عجیبه...

اینکه میگید همسرتون مادرش رو برای بار اول بغل کرده و بوسیده هم عجیب بود...مگه میشه اخه

والا من هفته ای سه بار سر میزنم به مامانم و بابام هر دفعه هم همو بغل میکنیم و بوس میکنیم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من اهل فتنه نیستم فقط تو هیچ کاری و هیچ موضوع اظهار نظر نمیکنم

اوهوم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
پس شوهرت مشکل داره،اساسی،مشکل از شما نیست

بخاطر،همین یکم حسودی میکنم چون شوهرم اجازه اینکارو بهم نمیده ولی با مادرش خیلی صمیمی هست و یه سره دارن حرف میزنن حتی یه بار شوهرم گفت اولیتم مادرمه خب هرکی جای من باشه حسودی میکنه

یعنی الان منتظری ما بگیم حسودی کن یا نکن؟؟؟!!!

ما بگیم حسودی کن میکنی؟!

ما بگیم حسودی نکن نمیکنی؟!

جدای از غیرمنطقی بودن کل حرفات

حسادت حس درونی و لحظه ایه

سوال میکنی حسودی کنم یا نکنم و منتظر جوابی؟!

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
اخه من تاحالا بابامو نبوسیدم مثلا شوهرم خیلی حساسه رو اینا مثلا اگه زیاد با بابام حرف بزنم و شوخی کن ...

شوهرت یه مقدار بد دله ، رو خودتم اثر گذاشته عزیزم . کی بهتر از پدر و مادر؟! میدونستید حتی نگاه به صورتشون عبادته ؟! 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃
فقط رازهاتونا ومسائل خونوادگی رااصلانباید پیششون گفت عزیزم ولی درصورتی که خوب باشن اشکالی نداره

رفت امد زیادم خوب نیست مثلا من با اینکه همسرم هر دقیقه بره مشکل ندارم اما خودم هفته ای یکبار در حد اینکه بشینم و یکی دوساعت از مسائل کلی هفتمون حرف بزنم و همین اتفاقا های پیش پادافتاده مسائل خانواده گی به هیچ وجه به هیچ وجههه

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

آره دوتا دختر

الان بچه هلت بوست میکنن چه حس خوبی داری نه؟

اون مادرم همین حس رو داشته

اونم مادرشه غریبه نیست که

الان تو دوس داری در آینده دختر هات بوست کردن دامادت ناراحت بشه و قیافه بگیره؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔