2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو بغل کرد و ماچش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 103 پست
ببین مثلا شما اگه مادرشوهرتون خیلی بدجنس باشه و در حقتون خیلی بدی کرده ولی شوهرتون اینکارو بکنه باز ...

نه در اون صورت هم حسودی نمیکنم چون اصلا رابطه مادر فرزندی به من ربطی نداره ، من مسیرم چیز دیگه ست نسبتم با همسرم چیز دیگه ست من مادرش نیستم همسرشم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو طلاق بگیر و حتما دلیلتم ذکر کن تا یکراست بفرستنت تیمارستان

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

حالا اینکه نسبت به مادرش حساسیت دارین

حالا اگه یه اقا این نوع محبت هارو در حق خواهر و خاله و عمه و خواهر زاده و برادر زاده و ... بکنه چی

دوست دارم بدونم اون موقع چه واکنشی نشون میدین؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خیر واقعی نیستفیکه و در جهت پر بازدیدی

انگار مدال طلا میندازن گردن صاحبای تاپیک پربازدیدا

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

شاید تو هم مثل من خانواده سردی داری که از محبت کردن و بوس وبغل کردن بعضیا تعجب میکنی

اخه من تاحالا بابامو نبوسیدم مثلا شوهرم خیلی حساسه رو اینا مثلا اگه زیاد با بابام حرف بزنم و شوخی کنم شوهرم چشم غره میره مثلا اگه داییم بیاد خونم شوهرم میگه باید چادر سر کنی 

دلم میخادکنارم بودی تامیزدمتا😐😐😐

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

خدایاااااا بسه دیگه هربار میگم دختر تو نینی سایت دیگه این سم اخره ولی صبحش میبینم نه بابا اون جوجه سم بوده بازم هستن اسید های بیشتر 😐😂

واقعا نمیدونم چی بگم بهت اسی واقعا نمیدونم 😐

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀