2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو بغل کرد و ماچش داد

1265 بازدید | 103 پست

خانما میگما اول بگم مادرشوهرم زن خیلی خوبیه فوق العاده مهربون ده ساله عروسشون هستم هیچ بدی نکرده در حقم بخدا منو مثل بچه هاش دوس داره همیشه ازم تعریف میکنه همه جا خلاصه نگم از خوبیاش ک چقدره

حالا چند روز پیش شوهرم برام تعریف کرد گفت مادرش خیلی گریه میکرده و درد و دل میکرده باهاش شوهرم برای اینکه آروم بشه بغلش کرده و ماچش داده مادرشم خیلی خیلی آروم شده 

زنه خیلی سختی کشیده حالا بماند دیگ چرا 

مادرشوهرم بعضی وقتا ک با منم درد و دل میکنه اشکم در میاد خیلی آدمای اطرافش دلشو سوزوندم و باهاش بد کردن

حالا سوالم اینه ک من باید حسودی کنم شوهرم مادرشو بغل کرده و ماچش داده شوهرم بار اولش بوده ها همیشه اینکارو نمیکنه

از،یه،طرف میگم نه حسودی چرا وقتی مادرشوهرم انقدر خوبه اگه فتنه گر بود و بدجنس اره حسودی میکردم 

از یه طرف میگم  حالا ک انقدر خوبه پس چرا حسودی کنم حقشه این ماچ و بغل شما بگید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت بچه داری؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مادرشه دیگههههه یعنی چی😑😑

حتی اگه کارای خطایی هم کرده باشه مادرشه نمیتونه که بیخیالش بشه:/

حساس نشو

اونی که تورو فروختُ نَفروش،مجانی بده بره👍//  آب اگه سردی نمی‌دید که یخ نمیزد...میزد؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012028

یه کم بزرگ بشید عزیزم اخه ، مادرشه بزرگش کرده یعنی حق یه ماچ و بغل و دلداری توسط پسرش رو نداره ؟ مادر بی نهایت حق به گردن داره

واقعا نمیفهمم حتی یه اپسیلون نمیشه پای حسادت رو پیش کشید

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مادرشه😐

چ چیزا می‌گید تو رو خدا

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤