2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو بغل کرد و ماچش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 103 پست
خانما ممنون ازتون حالا ک اینجایید میشه گزارش هم بزنید تایپک تموم شه لطفت

گزارش بیخود باعث تعلیق خودمون میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه نمیشه بچها هیچ کس گزارش نزنه

بچها این خیلی عقده آیه 

لطفا گزارش بزنید به حرف این گوش ندیده من نمیدونم فاز این ادما چیه حالا اگه تایپکم بترکه چی از تو کم میشه 

توهم باید خودت رو به روانشاس نشون بدی اینام نشونه مریضی هست 

لازم نیست بنده رو راهی تیمارستان کنیدخودتونم باید برید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دوتا دختر

شوهرت به دخترات محبتم کنه ، باز حسودی میکنی؟😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
بچها این خیلی عقده آیه لطفا گزارش بزنید به حرف این گوش ندیده من نمیدونم فاز این ادما چیه حالا اگه تا ...

بچها هیچ کس گزارش نزنه غلط کردی همچین تاپیکی زدی

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

اره خودشو با روسری خفه میکنه

😂😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
تو نمیخاد منو نصیحت کنی برو نامزدت رو نصیحت کن ک نمیزاره تو اینستا کامنت بزاری مریضه بخدا ببرش تیمار ...

باز خداروشکر جلو داداشام و بابام لختم باشم کاریم نداره ذهنش مریض نیست از گرگای تو کوچه خیابون میترسه

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

لطفا لطفا لطفا بس کنید این حسادتهای بچه گانه رو خودتون مادر میشید یه عمر از دل و جون و با سختی و زحمت بچه بزرگ می کنید اونوقت اگه بچه تون بیاد بغلتون کنه و ببوستون باید عروس دامادتون حسادت کنن؟؟؟ آخه این چه فکریه؟؟؟ اون مادر چقدر مظلومه که بغل کردنش هم شده مصیبت بابا مادرشه یعنی چی حسودیم شد

من حسودیم میشد

همه ایناایی ک ب استارتر پریدن هم حسودیشون میشد درصورتی ک خودشون جای اسی بودن 

من فقط چون شوهرم اسم مادرشو عاشقانه سیو کرده تو گوشیش

حسودیم میشه

مامانش خیلیییییی خوبه منم دوسش دارم

ولی زن ذاتا حسوده و دلش میخواد ی مرد کامل مال خودش باشه

ولی تابحال هیچی نگفتم چون حسادتم بی جا هست

ولی خب دست خودم نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست