2777
2789

من ۱۹ سالمه دو ماهه عقد کردم

وقتی مجرد بودم مامانم و خواهرم ( ۱۴ سالشه) میگفتن ترشیدی کسی نمیاد تو رو بگیره 

هی مسخره ام میکردن من همسن خواهرم بودم مامانم بقیه رو میزد تو سر من می‌گفت فلانی همسن توعه ده تا خواستگار داره فلانی همسن توعه شوهر کرده فلانی همسن توعه زایمان کرده 

۱۳. ۱۴ سالم بود مامانم میگفت همسن های تو زیر شوهراشون هستن تو هیچ گوهی نیستی 

در صورتی که تو اون سن تو مسابقات خوارزمی تو رشته زبان تو شهر خودم اول شدم هم بابام هم مامانم زورشون اومد 

تبریک بگن یا یه بنر بزنن واسم تو مدرسه ... خبر قبولی دانشگاهمو ب مامانم دادم انگار خبر مرگ دادم بهش اصلا هیچ عکس العملی نداشت 

گذشت من ازدواج کردم 

از وقتی ازدواج کردم مامانم و خواهرم چپ و راست شوهرمو مسخره میکنن بهش میگن ببخشید یارو ک..خله گیجه و...

حتی یه بار با خواهرم دعوام شد 

خواهرم گفت توهم گاوی عین شوهرت!!! اونجا بابام تشر زد بهش دهنشو بست 

الآنم قرار بوده شوهرم به کارتم پول بریزه 

خواهرم هی میاد میگه گدا زاده چقدر پول زده به حسابت؟ 

هرچی خودمو اذیت کردن الآنم شوهرمو اذیت میکنن 

من شوهرم همیشه با نهایت احترام باهاشون حرف میزنه 

حتی یه بار بابام مریض بود شوهرم اومد دیدنش دست پر هم اومد 

نمی‌دونم دیگه اینا چشونه چرا اینجوری می‌کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق نداره توهین کنه و دخالت 

هنوز هم میگن مادر شوهر بده 

مادر زن هم کم نداره از مادر شوهر 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
حق نداره توهین کنه و دخالت هنوز هم میگن مادر شوهر بده مادر زن هم کم نداره از مادر شوهر

هر سری شوهرم میاد خونه مون مامانم هی منو جلو شوهرم خراب می‌کنه تیکه میندازه بهم 

امشبم میخواد بیاد خونه مون خدا می‌دونه مامانم چه خوابی واسم دیده

چقد چرتن اینجورادما . ان شاءالله بری سرخونه و زندگی خودت فاصبه بگیر . معلومه از حسودیشه اینطوری میگه چشش نمیتونه ببینه تور درسته سنش کمه ولی خب دی. بهش ب للحن ارون بفهمون کار درستی نیس اگه نفهمید سعی کن رو ندی بهشد

مامانمو چیکار کنم؟

موقعیتشو ندارید زودتر عروسی کنی بری خونه خودت؟

حسادتتو میکنن چون نمیتونن مثل تو باشن پیشرفتتو میبینن میسوزن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

دوتا سلیطه تو زندگیت

با نامزدت حرف بزن بگو میشه زودتر بریم سر خونه زندگی بعدش هم تو خونت بخون درستو موفق شو

به عینه میبینم خواهرت یه شوهر گیرش میاد روزا میشینه حسرت زندگیتو میخوره مامانت پشیمون میشه از این رفتارش و تنها پدرتو داری این وسط قذرشو بدون مرد ساده ایه

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛