سلام من سه تا بچه دارم میخوام هم خودم لولمو ببندم هم شوهرم واکتوزمی کنه ب نظرتون اینجوری دیگه هیچ راهی برای بارداری وجود نداره لوله هام باز نشه دوباره باردار شم کیا تجربه داشتن سر بچه دومم میخواستم ببندم سنم کم بود نزاشتن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا با این سیاستای جدید افزایش جمعیت دیگه ادم اعتماد نداره من دکتر شخصا بهم گفت قرصای جلوگیری داخلی ضعیف شدن و قابل اعتماد نیستن بعید نیست وازکتومی هم سر سری و مورد دار باشه
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
اره واقعا دوستم باردار شده با ک ا ن د و م شاخ دراورده از تعجب میگه احتمالا نوکشونو سوراخ کردن که ملت ...
از وقتی سومی اومده انقدر استرس بارداری دارم رابطه هم ندارم میگم باردار نباشم چون ناخواسته بود با رعایت تا کی تو شوک بودم آخه اطرافمونم چن نفر سومیو ناخواسته شدن از همون میترسم