2777
2789
عنوان

مگه قرار نبود دانشگاه خوش بگذره و درس نباشه😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 102 پست
هعیییما اصلا منبع هم مشخص نیست😂💔رفرنس ها که مطلب اضافه زیاد دارنمجبوریم از رو ویسای استادا جزوه بن ...

من آیپدمو میبرم سر کلاس صوت رو ضبط میکنم بعد میدم هوش مصنوعی متن میگیریم

خدایی راحتم کرده

کلییی جزوه میتونم داشته باشم

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😭😭این روزای خوشمونه تازهعلوم‌پزشکی کرمانشاه

دندان پزشکی دیگه؟؟؟

موفق باشی🫂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

من انگار از اونور بوم افتادم خیلی تنبل شدم هر بار شروع میکنم به درس خوندن نهایت یک روز یا دو روز باز ...

باید خودت اراده کنی.با خودت بگو که اگه الان نخونم سال بعد جایی که میخوام نیستم و باز باید کنکور بخونم

انگیزه ای که بقیه بدن دوومش بیشتر از چند روز نیست 

انگیزه رو باید خودت توی وجودت به وجود بیاری.طوری هدفت برات مهم باشه که از هر ترس و عامل دیگه ای قوی تر باشه و همه تلاشتو بزار

من آیپدمو میبرم سر کلاس صوت رو ضبط میکنم بعد میدم هوش مصنوعی متن میگیریمخدایی راحتم کردهکلییی جزوه م ...

آخه زیاد واضح نیست حرفا که

همین که خودمون می‌نویسیم هم بعضی از کلمه ها باید کلی سرچ و اینا کنیم که ببینیم درستش چیه

من امسال اگ قبول نشم بابام دیگه نمیزاره بخونم.. 🥲😭😭😭

خب پس بخون

همین الان گوشیو بزار بیرون اتاق و شروع کن

برای خودت برنامه بنویس

اگه واقعا میخوای بهش برسی خیلی تلاش میخواد

آخه زیاد واضح نیست حرفا کههمین که خودمون می‌نویسیم هم بعضی از کلمه ها باید کلی سرچ و اینا کنیم که بب ...

وی همیشه ردیف اول میشیند😂😂😂