2777
2789

امشب تمومش میکنم. یه بسته ماکارونی دارم شب میخورم این زندگی رو تمومش میکنمم هر چقدر بگین نکن فایده نداره من تصمیممو گرفتم  😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂

متعهد به قلبش  🖇️❤️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم ))  محبِ امام زمانم ⛓️✨ درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

سس بزن بخور

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بچه هام عاشق ماکارونی انمن فوبیاشو گرفتم ونمیپزم🙁

اون زن ک ددست کرد مقصر خودش بود چندساعت ماکارونی آبکش شده رو گزاشته بود بیرون بعد اومده سس سویا قوطی آورده حتی آب‌پز نکرده ریخته رو اون ماکارونی ک چندساعت همون طور مونده بیرون بچه هم ایمین ضعیف دیگه فقط بچه مرد این وسط ک خداخواست با این خانواده بز اهمیت حقشون بچه نداشته باشن