2777
2789
عنوان

فاحشه ولی خدا 👌

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
این داستانهقطعا غلو و اغراق توش دارهچیزی که باید ازش بگیریم محتوا و حرف اصلیشهکه میگه ظاهر و باطن آد ...

درسش به نظرم اینه که فقط بگی من دلم پاکه کافی نیست ظاهرت هم باید اصلاح کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسش به نظرم اینه که فقط بگی من دلم پاکه کافی نیست ظاهرت هم باید اصلاح کنی

عمل و باطن این شخص درست بوده

مسئله سوء برداشت مردم بوده

داستان به کاباره و مشروب فروشی رفتن امام موسی صدر رو شنيدين؟

در اون زمان هم اگه کسی میدید ایشون وارد کاباره شده و شراب سفارش داده و بدون اینکه دنبال قضیه رو بگیره قضاوتش میکرد یه جورایی شبیه همین ماجرا میشد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
عمل و باطن این شخص درست بودهمسئله سوء برداشت مردم بودهداستان به کاباره و مشروب فروشی رفتن امام موسی ...

ایشون رفته بود همونجا در حضور عرق خورها امر به معروف کرد یک تکه جگر انداخت تو پیاله بقیه ببینن چه بلایی به سر کبدشون میاد. توی این داستان این آقا مشروب رو میاورد خونه اش میریخت دور. کسی با این کار اصلاح شد؟ خیر تازه لعن و نفرینش هم میکردن

ایشون رفته بود همونجا در حضور عرق خورها امر به معروف کرد یک تکه جگر انداخت تو پیاله بقیه ببینن چه بل ...

عزیزم منظورم اینه که این داستانه

محتوای داستان اینه که خیلی از برداشت ها و نظر ها و پیش داوری های ما درباره آدما لزوما درست نیستن

و جایگاهی که اون آدم بر اساس اعمال و نیت هایی که در زندگی داشته رو فقط خدا میدونه

نباید با دیدن یه اتفاق کل شخصیت طرف رو سوال برد

با مثال دیگه بگم

در زمان قبل از انقلاب خیلی از بانوان به خاطر مشکل مالی ناچار میرفتن تو مکان های مختلف کار می‌کردند 

فقط جهت نیاز مالی!

ودر اون زمان هم یه سری افراد میرفتن کمکشون و با کمک مالی ازشون میخواستن صرفا جهت رفع نیاز مالی اینکارو انجام ندن

حال اگر کسی اون فرد کمک کننده رو با تون زن میدید آیا میتونست قضاوت و پیش داوری ازش بکنه؟

قطعا خیر

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی