خیلی تو عکس زشت میشم (نگید عکس بده)، برای همینه اصلا عکس نمیگیرم، دیشب عکس انداختم، فقط دو ساعت با موهای وز و مجعدم ور رفتم آخرشم یه فر خنده داری شد مثل دیو تو عکس افتادم. چشمای کج، ابروهای تابه تا، سینه های پهن و .. . نمیدونم چرا تو آیینه معلوم نیست این بدبختی ها.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه و ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....
ها منم همونجورم البته به این شدتم نبودم یهو اینجوری شدم گاهی وقت نمیکنم حتی موهام شونه کنم 🥲🥲
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می ...
شما آدمایی مثل من دیدین، ایا فکر کردین اونها زشتن یا اشتباه فکر میکنن؟ مثلا من موهام بخاطر کیست تخمدان خیلی ریخته، اونیم که مونده وز و مجعده و خیلی ناراحت بودم، میخواستم گریه کنم چون هیچ حالتی نداشت.
بیزارم ازش هر چی عکس دارم مال ۵ سال پیشه بقیه مثلا تولدی چیزی بوده مجبوری گرفتم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید