2777
2789
عنوان

مردم همه خوشگلن٫ اونوقت من تو عکسام مثل دیو سه سر 👹

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می ...

این درسته

من خودم تجربه ش کردم در زندگی خودم

اونهایی که اهمیتشون از روی ظواهر برداستن به ابعاد معنوی زندگی توجه کردن و رشد دادن خودشون توی ابعاد دیگه خوشبخت میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها کلا ایستاگرام کاری کرده که به خودمون راضی نباشیممنم مدام خودم با هیکلهای اینستا مقایسه میکنمب ...

اونجا که شهر خوشگلاس. همه قیافه های عالی، اندامای خوب، لباسای برند

شما آدمایی مثل من دیدین، ایا فکر کردین اونها زشتن یا اشتباه فکر میکنن؟ مثلا من موهام بخاطر کیست تخمد ...

چرا کراتین نمیکنی من اون موقع ها کراتین میکردم خیلی تو چهرم تاثیر داشت 

از شانس سگیم من زشت چاق سیاه شوهرم سفید چشم رنگی خوشگل چارشونه اصلا دلم نمیخواد باهاش جایی برم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همه حرفاتونو قبول دارمولی ظاهر هم تا حدی مهمهحتی وقتی میخوای تو جمع وتو شغل وبین همکارو ... حرف بزنی ...

شما هر شکل و هر قیافه ای که باشید می تونید شیک و مرتب و زیبا باشید چون درون و رفتار شما اینو نشون میده....مرتب بودن و شیک بودن ظاهر  بستگی به قیافه نداره..

شما هر شکل و هر قیافه ای که باشید می تونید شیک و مرتب و زیبا باشید چون درون و رفتار شما اینو نشون می ...

البته اینم قبول دارم

کسی که از درون خودشو زیبا میدونه

واقعا بیرون هم همین دید نسبت بهش هست

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
چرا کراتین نمیکنی من اون موقع ها کراتین میکردم خیلی تو چهرم تاثیر داشت از شانس سگیم من زشت چاق سیاه ...

خداروشکر برای همسرت، نه بابا تفوت خوبه، یکی تیپ مشکی یکی بلوند. 

والا یه پزشک متخصص گفت کراتین بشدت خطرناکه و روی اندام داخلی اثر بدی داره انجام ندین. 

شما آدمایی مثل من دیدین، ایا فکر کردین اونها زشتن یا اشتباه فکر میکنن؟ مثلا من موهام بخاطر کیست تخمد ...

بله آدمهای زیادی دیدم و اتفاقا زندگی خیلی خوبی دارند...و خیلی هم دوست داشتنی هستند..

چرا کراتین نمیکنی من اون موقع ها کراتین میکردم خیلی تو چهرم تاثیر داشت از شانس سگیم من زشت چاق سیاه ...

کراتین خیلی خوبه آره

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
یه توصیفی بکن، مثلا عکسات چه شکلی میشی

رنگ پوستم خیلی بد میشه 

صورتم خیلی لاغر میفته

من قرینه م تا به تا میشم 

غمگین میشم تو عکس 

اصلا ی چیز وحشتناک 

بعدش هم بقیه هم اکثر همینن 

ولی با فی   لتر عکس میگیرن یا انقد عکس میگیرن تا یکی ش خوب بشه و اونو نشون بدن