2777
2789

خیلی تو عکس زشت میشم (نگید عکس بده)، برای همینه اصلا عکس نمیگیرم، دیشب عکس انداختم، فقط دو ساعت با موهای وز و مجعدم ور رفتم آخرشم یه فر خنده داری شد مثل دیو تو عکس افتادم. چشمای کج، ابروهای تابه تا، سینه های پهن و .. . نمیدونم چرا تو آیینه معلوم نیست این بدبختی ها.

خلاصه خیلی بدم اومد، مردم همه خوشگل و خوشتیپن😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

وای چه ایرادی گرفتی از خودت

والا من هروقت میخوام عکس بندازم کل اتاقم بهم می‌ریزه ، آخرشم چیزی خوبی در نمیاد. اصلا نمیدونم چه آرایشی به من میاد، بلد نیستم از کانسیلر و سایه استفاده کنم.

من تا حالا انسان زشت ندیدم

هیچوقت خودتو انقدر نکولون 

چون دنیا بدتر میکنه برات

خودتو دسته بالا بگیر

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ...

حرفتون درسته، ولی وقتی مثلا یه دختر میخواد ازدواج کنه میگردن خوشگلاشو سوا میکنن. 

باز خوبه تو تو عکس زشت میشی من از بس زشتم عکسم نمیگیرم 😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید