2777
2789

دیشب دیدمش  دیگه اون ادم سابق نمیشم وحشتناک وحشتناک 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

راجب چیع

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا دان کنم؟

ازتو آپارات  ولی باروح وروانت بازی میکنه  یه زنیه کامل چهره ارووم وموجه  بعد باارامش کلی زن کشته باطر طلاهاشون 

اسپویل لطفا

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
اسم عمه ی من مهینههههه خخخ ای بابا

خخخخ ولی این مهینه خون اشامیه واس خودش اصا کاملا خونسرد کاملا موه حتا اعتقادات مذهبی داره واقعاادمیزاد موجودعجیبیه 

خخخخ ولی این مهینه خون اشامیه واس خودش اصا کاملا خونسرد کاملا موه حتا اعتقادات مذهبی داره واقعاادمیز ...

عمع ی منم خون اشامیه واس خودش خخخ

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

پستم پاک شد! 

گفتم تو کوچه مامان بزرگم زندگی میکردن سال ۸۵ اینا بود اگه اشتباه نکنم

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
پستم پاک شد! گفتم تو کوچه مامان بزرگم زندگی میکردن سال ۸۵ اینا بود اگه اشتباه نکنم

وای مهین قدیری یعنی  خدا به مامانبزرگت رحم کرده پس همش زنای مسنو میکشته