2777
2789
مگه نميگي چن تا عكس گرفتي خوب همون بسه ديگه مگه چند تا ديگه بايد ميگرفتي ؟ بيخيال بابا فردا ام اس مي ...

اره گرفتم ولی تو دلم ذوق نداشتم

سریع گرفتم

برای بچه اون مهمون خیلی از دل و جون گرفتم

این عذابم میده

من زدن بچم عذاب وجدانم ..روانیم میکنه بقران.میزنم ولی عین سگ‌پشیمون‌میشم ولی بد میزنم خاکتوسرم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنش کم بود حمایت عاطفی نمیشدممدام باهمسرم بحث داشتیم بچم اکثرا مریض بودهمش شوهرم سرزنشم میکردناخودآگ ...

چه شرایطی 

مهم اینه متوجه شدی الان براش جبران کن🌹🌹🌹🌹

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

بعدش عذاب وجدان نمیگیری من خیلی حالم بده چندساله فراموش نکردن

چراولی چکارکنم عرضه ی بیش ازین ندارم،براهمین به خدامیگم خودت حافظش باش چه روحی چه جسمی، من توانشو ندارم  بهترازین مادری کنم

۷۵.۹۲۸۰

عزیزم حالا الان جبران کن یه بار کادو بخر براش با بادکنک یا کیک خوشحال میشه من یه مادر دیدم تو عروسی می ره برقصه یه زنی بچه رو نمیبینه چون عروسی تو خونه بوده بچه هم رو زمین با کفش پاشنه بلند پا می ذاره رو شکم بچه اونم گریه نمی کنه فقط خون میاورده بالا معجزه خدا بود بچه زنده موند

این کارا فراغ بال می خواد و اسودگی خاطر..کسی که ذهنش مشغوله...یا سرش شلوغ مسلما نمی تونه بهش برسه سر ...

برای بچه مهمون از ته دلم توجه کردم

میگفتم خوب بچینم سلیقم رو ببینن و کلا نوزاد دوست دارم

ولی برای دخترم همیشه از دل و جون میگیرم فقط اونجا به نطرم اومد واجب نیست

اما دخترم نگاهمون میکرد بعدا دیدم از همون دو سه تا عکس چقدر ذوق کرده

دلم سوخت چرا وقت بیشتر نزاشتم براش

قطعا بوده عزیزم

اینجا شعار زیاد میدن خیلی توجه نکن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اره گرفتم ولی تو دلم ذوق نداشتمسریع گرفتمبرای بچه اون مهمون خیلی از دل و جون گرفتماین عذابم میده

الان سوپرایزش کن عکس بگیر باهاش ولی واقعا آره ناراحت میشه آدم من تو اینستا دیدم بابای یه بچه براش کلی کادو خریده من با اینکه بزرگم ناراحت شدم یادم نمیاد هیچوقت برا من گرفته باشن مادرمم پدرش فوت کرده گریه اش گرفت

برای بچه مهمون از ته دلم توجه کردممیگفتم خوب بچینم سلیقم رو ببینن و کلا نوزاد دوست دارمولی برای دختر ...

تو زندگی از این چیزا خیلی زیاده من مامانم دختر خالم بغل هم کنه میگم چرا بغلش کردی 

نه من اتفاقا جایی میریم یامهمون داریم حواسم بیشتربه بچه هام هست که احساس نکن تک موندن..حالاشاید مهمو ...

منم همیشه حواسم هست

سنش کم بود کم تجربه بودم

مهمون میومد هول میشدم

کلا شخصیتم اینطوریه متاسفانه

فققط یکبار کم توجهی کردی خودتو ببخش و عوض اون یکبار هرباردخترت ازمدرسه برگشت  برواستقبالش بغلش کن این رفتاربرای زندگی یه دختر معجزه ست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم این حسو تجربه کردم یکی دو بار فیلمی دیدم که خودم از دختر دومیم در زمان نوزادیش گرفته بودم بعد ا ...

مرسی عزیزم

بعدش همه تلاشم کردم جبران کنم

الان عذاب وجدان ادیتم میکنه فقط

چه شرایطی مهم اینه متوجه شدی الان براش جبران کن🌹🌹🌹🌹

اره خداروشکر شوهرم خیلی بهتر شده

الان خیلی حواسم به دخترم هست

ولی عذاب وجدان ادم رو ول نمیکنه

گاهی دلم میخواد گریه کنم

دردش اینجایت برای بچه یک نفر دیگه به بچه خودم توجه نکردم