2777
2789

سر هر چیزی یک ساعت بلند بلند داد میزنه غر میزنه یا فحش میده ، با اینکه هم تو کاری خونه کمکش میکنم هم چیزی بخواد براش میگیرم

امروز داشتم نیم بوتم رو درمیاوردم از انباری که بپوشم ، داد میزنه چرا انقد کفش داری مگه با هر تیپت باید یه کفش بپوشی  خونه جا نداره !! در نیار 

هر چیزی برای خودم میخرم اونم با پول خودم چش غره میره میگه بجاش فلان چیزو برای من میخریدی ، با اینکه کارت بابام دستشه داداشمم بهش پول میده باز چشمش به پولای خودمه که من خرج میکنم

دیگه از گریه کردن خسته شدم  یکی بگه چ رفتاری کنم باهاش؟

مامان منم همینه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من کمکش میکنم هر شبم غذا درست نمیکنه میگه نمیتونم گفتیم باشه ، اصلا چرا بعضیا بچه دار میشن

ببین افسردگی زنان دست خودشون نیست اگه میتونی راضی کن داروهای آرام بخش و ضدافسردگی بخوره بخدا درمان میشه 

الان خودشم اذیت داره میشه

مادر منم همینه

توهین به مادرت نباشه

اصلا مادر خودمو میگم

اینا فکر میکنن بچه باید مثل برده باشه برای پدر و مادر چون که اونا درستش کردن و بهش لقمه ای نون دادن

حتا اگه کشتنت هم نباید چیزی بگی

پس بهترین راه اینه که به خودت برسی

تیپ بزنی

کار کنی

تفریح بری( تو همون شهر خودت)

مکان های دیدنی رو ببینی

پول روی پول بذاری طلا بخری

ماشین بخری

و محلشون هم ندی 

بعد یه مدت هم فقققققققققط به مستقل بودن فکر کنی

مادر منم همینهتوهین به مادرت نباشهاصلا مادر خودمو میگماینا فکر میکنن بچه باید مثل برده باشه برای پدر ...

دقیقااا همینه ، البته طرز فکرش که بچه باید کنیز بی چون و چرا باشه فقط برای منه ، داداشمو میذاره رو سرش حلوا حلوا میکنه نمیذاره یه چایی برای خودش بریزه 

منم بقول شما گوش نمیدم ب حرفاش ، کار میکنم هم‌خرج میکنم هم طلا میخرم میگم پشتوانه داشته باشم چون روزایی بوده ک پول نداشتم مامانم گفته بدرکککک میخواستی جمع کنی من ندارم .با اینکه داشت ولی نداد

ولی یه روزایی دیگه کاسه صبرم لبریز میشه میگم کاش بمیرم

ببین افسردگی زنان دست خودشون نیست اگه میتونی راضی کن داروهای آرام بخش و ضدافسردگی بخوره بخدا درمان م ...

نه اصلا افسرده نیس بداخلاقه

از دستش من قرص ارامبخش میخوردم اونم نذاشت گف دیوونه میشی

دقیقااا همینه ، البته طرز فکرش که بچه باید کنیز بی چون و چرا باشه فقط برای منه ، داداشمو میذاره رو س ...

خدااااا نکنه دیوانه 

یه دادش شخمی منم دارم 

اینا خرابش کردن ولی ذاتن پسر بدی نیست

بقران تا الان هزارتومن از خودش در نیاورده هاااا

اونوقت به من میگن از داداشت یاد بگیر😑😑

مادر منم یه بار بهش گفتم ۳۰ بده یه بسته آدامس بگیرم ندااااد

بعد منه احمق یک هفته پیشش ۵ میلیون ریخته بودم حسابش 

روز مادر و تولدش بماند