2777
2789

خوب نوزاد شیرینه 

بعلش کنید

حواستون به بچتون نباشه

من مهمون داشتم نوزاد داشتن همون روز ماهگردش بود

اومدم تزیین کردم با مادرش عکس گرفتیم

دخترم ۲ ساله بود

من اصلا حواسم نبود خداشاهده

باخودم میکفتم بزرگه

بعد شوهرم گفت چندتا عکس هم از دخترمون بگیر

نه نگفتم ولی  تو دلم گفتم لازم نیست اما چندتا سریع گرفتم باهمون تم ماهگرد

الان که چندسال گدشته عکسهارو میبینم و ذوق عجیب دخترم

خیلی میسوزم چقدر بیفکر بودم چقدر بچه بودم بی عقل بودم

کاش وقت میزاشتم تم برای دخترم میچیدم حتی سبک

چندتا عکس قشنگ میگرفتم

من از سرباز کنی گرفتم

چون مهمون هم داشتم

خیلی حالم بده عذاب وجدان عجیبی دارم

شماهم گاهی کم کاری کردین کم توجهی😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه نميگي چن تا عكس گرفتي خوب همون بسه ديگه مگه چند تا ديگه بايد ميگرفتي ؟ بيخيال بابا فردا ام اس ميگيري  الكي فكر و خيال نكن  

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

من از وجه زیدی به بچم پشیمونم باعث شدم خووم رو فراموش و اونو متوقع کنم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

نه من اتفاقا جایی میریم یامهمون داریم حواسم بیشتربه بچه هام هست که احساس نکن تک موندن..حالاشاید مهمون داشته باشم یه کم حواسم بره به اشپزی وپذیرائی کردن ولی نه درحداینکه کلن ولشون کنم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
من از وجه زیدی به بچم پشیمونم باعث شدم خووم رو فراموش و اونو متوقع کنم

بله اینم نکته ی منفیه قضیه ست..بایدازاینورم نگاه کرد

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

منم این حسو تجربه کردم یکی دو بار  فیلمی دیدم که خودم از دختر دومیم در زمان نوزادیش گرفته بودم بعد انقدر در اون لحظه حواسم به بچه دومم بوده که خودم میدیدم حس میکردم با اولی بد رفتار کردم در اون لحظه . مثلا بی محلی کردم یا دخالت کرده عصبی شدم . به هر حال عذاب وجدانه هست . حالا بچه هام بزرگن ولی باعث شد من دقتم بیشتر بشه از اشتباه کردن نترس سعی کن درستش کنی . مثلا شما الان میتونی عکسای نوزادی بچه تو بدی اتلیه انلاین واسه ات با تم ادیت کنن عکس جدید بسازن. یا ملا الان بزرگ تره تولداشو با تم بگیری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه همیشه اولویتم پسرم و پدرش بودن

سنش کم بود حمایت عاطفی نمیشدم

مدام باهمسرم بحث داشتیم بچم اکثرا مریض بود

همش شوهرم سرزنشم میکرد

ناخودآگاه بچه دیگه میدیدم مخصوصا کوچیکتر جذب میشدم

چون احساس ارامش داشتم که کسی برای بچه سرزنشم نمیکنه

و دخترم رو ناخوداگاه منبع سختی میدیدم 

الان همه توجهم به دخترمه

سنشم کم بود ماهگرداش اکثرا عکس میگرفتم

اما اون صحنه خیلی اشتباه کردم