2777
2789
احتمالا خیلی فشارروته زود عصبی میشیدرکت میکنم

اره وحشتناک فشار رومه..همش دعوا دارم باشوهر ..فکرو ذکرش خرج براخانوادشه ..بما ک میرسه میشه خسیس ..دخترمم ی ریز میره رو اعصابم ...دیگ دیروز رفتم گل گاوزبون خریدم بلکه یکم ارومم کنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خداروشکر شوهرم خیلی بهتر شدهالان خیلی حواسم به دخترم هستولی عذاب وجدان ادم رو ول نمیکنهگاهی دلم ...

خدا را شکر با خودت به توافق برس نذار اون حس از شما یه آدم عصبی با نشخوار فکری بسازه انشاالله عروسیش🥳🥳💃💃💃

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

الان سوپرایزش کن عکس بگیر باهاش ولی واقعا آره ناراحت میشه آدم من تو اینستا دیدم بابای یه بچه براش کل ...

الهی عزیزم

مردهای قدیم اکثرا اینطوری بودن

باباهای جدید یکم بهترن

الهی خداهمسر خوب نصیبت کنه هنش رو جبران کنه برات

تو زندگی از این چیزا خیلی زیاده من مامانم دختر خالم بغل هم کنه میگم چرا بغلش کردی

عزیزم

دلم از همین میسوزه دخترم اعتراض نکرد کلا اروم بود فقط نگاه نیکرد دلم از این میسوزه

بله مثلا اینکه هیچ وقت با پسرهام کاردستی درست نکردیم تصمیم گرفتم امروز این کار رو بکنم

چقدر خوب که میخوای جبران کنی گلم

فقط یه سوال عذاب وجدان نمیگیری

چون من بعد اون چندبار جبران کردم ولی بازم به دلمه

از خودم ناراحتم خیلی

عزیزمدلم از همین میسوزه دخترم اعتراض نکرد کلا اروم بود فقط نگاه نیکرد دلم از این میسوزه

منم بچه بودم فقط بغض میکردم الانم بابام همینه برا زن های همکارش کلی خرج میکنه با بچه هاشون برا من نه

اره وحشتناک فشار رومه..همش دعوا دارم باشوهر ..فکرو ذکرش خرج براخانوادشه ..بما ک میرسه میشه خسیس ..دخ ...

درکت میکنم گلم منم دقیقا همین شرایط رو داشتم

خیلی فشار روم بود

من با زیارت عاشورا واقعا نجات پیداکردم

دوس داشتی امتحان کن گلم

درکت میکنم گلم منم دقیقا همین شرایط رو داشتمخیلی فشار روم بودمن با زیارت عاشورا واقعا نجات پیداکردمد ...

باخدا قهرم ..همش میگم گناه من چیبود دخترم این وسط فقط داره اذیت میشه ..۶سالشه ولی خییییلی ریزس انگار تازه ۴سالشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
ای وای خدایاچقدر بد😟😟

اصلا من موندم بعضی مادرها نوزاد میدن دست بچه ها فامیل می رن شاباش بگیرن یکی بچه اش تو شلوغی نمیخوابه حتما میان کل تایم عروسی بچه دهنش باز داره گریه میکنه خوابش میاد