2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیچی نمیخواد بنداز دور .وقتی اعتقاد نداری .مگه فرقی واست میکنه که چی باشه.فقط اون طرفت ادم خرافاتی ...

ببین اعتقاد ندارم ولی میگم چراپس این آقاهه اسم طرفوگفته 

من احساس میکنم برا زندگیم کاری کردن برا پسرم مرتب مریض میشه خیلیا هم میگن خیلی تو چشمه کسی برا تینکه ...

هرروز براش آیه الکرسی و چهار قل وحمد بخون   صبحا  غذای گرم مثل عسل وسیاهدانه بده   سیب وآب سیب هم خیلی خوبه  هرروز بخوره  

گیچی نمیخواد بنداز دور .وقتی اعتقاد نداری .مگه فرقی واست میکنه که چی باشه.فقط اون طرفت ادم خرافاتی ...

چند ماه پیش دخترم از لای آجر دیوارمون یه دعا پیدا کرد.چون من اعتقاد ندارم انداختمش سطل آشغال.حالا زندگیم سر هیچ و پوچ پاشیده.حدود یه ماهه کتکم زده از خونه بیرونم کرده.به نظرت من چیکار میتونم بکنم😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چند ماه پیش دخترم از لای آجر دیوارمون یه دعا پیدا کرد.چون من اعتقاد ندارم انداختمش سطل آشغال.حالا زن ...

ازمشاورای کاتال ایتا کمک بگیرین 

مطالب تربیتی حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی

🌹 مشاوره:

@MoshaverTM

فروشگاه:

@TMAOrganic

تجربه ها:

@Admin_tajrobe

بهداشتی:

@LavazemTma

تبلیغ و تبادل نداریم

ببین اعتقاد ندارم ولی میگم چراپس این آقاهه اسم طرفوگفته

کدوم اقاهه.بنداز دور .یه چیزی بگن بهت حالا که تو اعتقاد نداری بهتر حرفمو میفهمی.اصلا این دعا و اینا کردن هیچ تاثیری نداره.چون یع نوشته هیچ وقت نمیتوته کاری کنه.نوشته ها هم همین ایه های قران هستن.این ها را ادم ها که دنبال تیغ زدن مردم هستن. ادم عای ساده و نفهم را گول میزنن و میگن اینکار میکنم و اونکار میکنم.از یه کاغذ چی بر می اید .هیچی 

سوریه بقره بزار تو خونه با صدای بلند

دعا کن همسرم از کارهاش پشیمون بشه و بیاد ببرتم.حتما تو خونه میذارم پخش بشه‌الان از دستم کاری برنمیاد😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
کدوم اقاهه.بنداز دور .یه چیزی بگن بهت حالا که تو اعتقاد نداری بهتر حرفمو میفهمی.اصلا این دعا و اینا ...

منم نظرم همینه من میگم دعا وجودداره کسی که دنبال اینچیزاهم میره وجودداره حتی وقتی اسم طرفم میگه وجود داره واقعیته چونکه این چیزا شیطانیه اما تاثیر توی  توزندگی کسی نمیتونه داشته باشه مگه به همین راحتیاست فقط تیغ زدنه