بخدا جونمون به لبمون رسیده خدا لعنتش کنه الهی که دیگه نبینم ریختشو اصلا دوسش ندارم ازش بدم میاد بزور تحملش میکنم ن فقط من مامان و خواهرام همینن بدرد نخور ترین ادمی که تا حالا دیدم رفتارای زنونه فضول بی مصرف اصلا این ادم یه خصوصیت خوب نداره هریار که سعی میکنیم بهش نزدیک بشیم سعی میکنیم فراموش کنیم کارایی که کرده تاشاید یذره دلمون اروم بشه دوباره نشون میده چقدر ادم بی لیاقتیه رو هر عنی نمیشه اسم بابا گذاشت مطمئن شدیم که این شخص هیییچووقت ادم نمیشه ذات بد نیکو نگردد ...چه دعایی کنم چکار کنم بی چی کی متوسل بشم که این بمیره وگرن هممون و میکشه یا واقعا میکشه یا سکتمون میده یا انقدر عذابمون میده که از مریضی بمیریم نمیییخوایمش راهی ام نذاشته ن واسه درست کردن ن ساختن ن میشه پرتش کنیم بیرون از زندگیمون عوضی وحشی رو
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین منم تو نزدیکام همچین کسی داریم همیشه به دختراش میگم شما آینده دارید به هرحال یه روزی ازدواج میکنید میرید سرزندگی تون بیچاره مادرتون که عمرش تباه شده آینده ای هم نداره
کاش رفیق باز بود گورشو گم میکرد میرفت عین یه زن میشینه تو خونه مواد میکشه به هر کاری میکنیم ایراد میگیره فوش میده داد میزنه جلو همسایه ها ابرو برامون نذاشته یه خصلت خوب نداره دلمون خوش اون خصلته باشع من ازدواج کردم کمتر میرم ولی خب انقد عذاب میده که ترکشاش منم میگیره
ما هم نه تنها خانواده مون ( مادرم و خودم و خواهر و برادرم ) بلکه هر انسانی که چند بار با پدر من برخورد داشته آرزوی مرگ پدرمو داره هیچ کس چشم دیدنش و نداره اما هیچ ناله و نفرین و دعایی اثر ساز نیست
به هر دری زدیم مادرم جدا بشه دو بار هم تا پای طلاق رفتن اما مادرم مثل طلسم شده ها برگشت به پدرم
نفرین و آرزوی مرگ سر و سنگ میکنهما هم نه تنها خانواده مون ( مادرم و خودم و خواهر و برادرم ) بلکه هر ...
الان سرمون سنگین نیست من دیشب نفسم بالا نمیومد میگفتم هر لحظه ممکنه سکته کنم
این عن ما برعکس پیش مردم یه جوری رفتار میکنه یه حرفایی میزنه که اصلا با خود واقعیش زمین تا اسمون فرق داره که ما چشامون چارتا میشه وقتی این حرف میزنه برا همین بقیه میگن عجب ادم حسابی هر چند خیلی جاهام خودشو نشون داده
ولی ایشالله نسل این باباهای حروم زاده خیلی زود منقرض بشه
اون ۱۲۰ سال عمر میکنه برعکس چرا مامانت طلاق نمیگیره خلاص شین همتون
نمیتونه نمیییتون۸ توف تو بیکس و کاری چندین بار بش فکر کردیم به هر وکیلی میگیم میگن نمیشه اگه هم بشه انقد طولانیه که مطمئنا خودت وسطش بزمیگردی این وسط فقط اون عن سگتر از قبل میشه