2777
2789

یه کاری کردم که خدا و پیغمبر مگه واسه نجات بیان کمکم 

از آشناییم با نامزدم براتون بگم بعد حرفای دیشبش و مغز در حال انفجار من که حتی نمیتونم با مامانم حرف بزنم چون فردا به روم میارتش

اگه هستید بگید تا بگم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم.

ولی لطفا زود 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

خب آشنایی منو نامزد فعلیم از اون روز تو دانشکده شروع شد

اون روزی که ایشون اومده بود مدارک ارشدش رو بگیره چون قرار بود بره خارج از ایران

من اون موقع ترم اولی بودم و کله ام بود قرمه سبزی میداد و تو عشق و عاشقی بودم شدید

ایشون منو میبینه و به من علاقمند میشه درحالی که تازه از نامزدش جدا شده بوده

اون روز من در کتابخونه داشتم به یه گربه که همه اونو بچه ی من میدونستن غذا میدادم که اومد و باهام حرف زد

من حتی اسمشو نپرسیدم 

وقتی هم پرسید اسممو منم اسممو بهش نگفتم

خب آشنایی منو نامزد فعلیم از اون روز تو دانشکده شروع شداون روزی که ایشون اومده بود مدارک ارشدش رو بگ ...

گذشتو بعد چهار سال  من تو مراسم عروسی نامزد سابقش دیدمش بانامزد سابقش رفت و آمد خانوادگی داریم

در نهایت این آقا منو دید و گیر داد که بیا باهم آشنا بشیم و داستان 

منم به شدت مخالفت کردم که من هنوز به نامزد سابقم علاقه دارم و منتظرم شاید برگرده 

ولی خب اصرار اصرار که نه من دوست دارم  حالا که دوباره دیدمت میخوام ادامه بدیم باهم و بعدش اومد بابابام حرف زد 

حالا من از اول بهش همه چیزو گفته بودم و آب پاکی رو ریخته بودم رو دستش