2777
2789
عنوان

برادر شوهرم همش به شوهرم میگه افسارتو دادی دست زنت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 67 پست
برادر شوهر من حسادت نمیکنه بلکه حرص میخوره توقع داره شوهرم هرچی گفت من بگم چشم زن حرف گوش کنی بشم عر ...

اصلا به اون چه ربطی داره یه زن و شوهر با هم چه نوع تعاملی دارن؟! چرا اجازه ی اظهار نظر میدین بهش؟! یه بار شوهرت باهاش جدی برخورد کنه می فهمه حق دخالت نداره مرتیکه ی گستاخ

میدونی اون دلش نمیخواد من و شوهرم با خانواده من زیاد رفت امد کنیم من زیاد برم خیلی مرد سالارانه فکر ...

چند سالتونه شما و‌همسرتون؟ چندساله ازدواج کردید؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو جمع های خانوادگی لج نکنید باهاش در ظاهر اونجا بگو چشم از خونه زندگیتون ک خبر ندارن باهم چطوری هست ...

ما توی جمع اصلا باهم بحث نمیکنیم یا راجب چیزای خصوصی صحبت نمیکنیم 

مثلا اگر شوهرم باهاش بحث کنه سر قضایای مالی چون شریکن از چشم من میبینه چون زمان مجردی شوهرم اصن در قید و بند نبوده میذاشته داداشش بخوره الان نمیذاره حقشو بخوره کسی 

اصلا به اون چه ربطی داره یه زن و شوهر با هم چه نوع تعاملی دارن؟! چرا اجازه ی اظهار نظر میدین بهش؟! ی ...

بارها شوهرم بهش گفته اما بازم تکرار می‌کنه 

شوهرم گف تو زن گرفتی اختیار زن خودتو داری اختیار تصمیم گیری برای عروسارو نداری که میگی فلانجا حق ندارن برن فلانکار حق ندارن بکنن

نه نه من قشنگ احساسات ادمارو درک میکنم اون میخواد برادرش ازین مردای با ابهت که زناشون میترسن باشه تا ...

برادرشوهر من که که بخاطر اینکه هرچی میخواد شوهرم براش انجام بده این میگه که از ترس اینکه این نگه زن ذلیل ما باهاش مخالفت نکنیم ماهم جفتمون دایورتش کردیم بذار بگه مگه به حرف اونه مازندگی خودمون داریم اون زندگی خودش

و کلا کاش جدا میشدنشراکت اصلا خوب نیست

بخدا انقد دلم میخواد جدا کنن تا پاش از زندگیم بکشه بیرون شوهرم یکدفعه مطرح کرد برداشت گفت زنت ‌داره بین برادرا دخالت می‌کنه بین مارو خراب میکنه فلان بهمان

بخدا انقد دلم میخواد جدا کنن تا پاش از زندگیم بکشه بیرون شوهرم یکدفعه مطرح کرد برداشت گفت زنت ‌داره ...

برادری ک پول خرابش کنه میخوام نباشه

پدرم فقط ی برادر داره اونم بخاطر اینکه به خواستگاری پسرش جواب رد دادم کلا با پدرم قهره

پدرم هم با وجود اصرار مادرم اشتی نمیکنه میگه من براش ارزش نداشتم فقط بخاطر پسرش با من رفت و امد میکرده

دوساله من ۲۲ شوهرم ۳۰

عزیزم همسرتون دیگه پخته هست

نگران نباش اصلا حرفا روش تاثیر نداره

به روش قبلت ادامه بده

حرفای اونم ندید بگیر به جاش بیشتر محبت کن به همسرت

حسم‌اینه که زورش گرفته از ارتباط خوب شما با هم...

بی محلی و ندید گرفتنش بهترین جوابی هست که میتونی بهش بدید

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
برادری ک پول خرابش کنه میخوام نباشهپدرم فقط ی برادر داره اونم بخاطر اینکه به خواستگاری پسرش جواب رد ...

دقیقا بخدا بعدم میدونی مشکل اینجاس که مجرده همش خونه پدر شوهرم ایناس من زیاد نمیتونم برم خونه پدر شوهرم اینا سر بزنم بخاطر وجود نکبت نحسش

ببین مثلا برادر شوهر بزرگم کمک زنش میده بهش میگه زن ذلیلی مرد بیرون کار کنه تو خونه هم کار کنه میگه ...

بیخود میکنه اصلا به حرفاش اعتنا نکنید

گذشت اون دوره که مردا به زنا زور میگفتن ودر حد کلفت

میدیدنش