2777
2789
عنوان

پوستم دهیتراته چیکار کنم تا عید اوکی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 42 پست
راستش من چون پوستم چربه از محصولات پوست خشک خبر ندارم فقط میدونم بستگی به بودجه ات داره

عززرم برای پوست چرب چه سرمی خوبه دکتر برام سرم ویتامین سی نوشته پوستم روبه تیرگی داره میره 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عززرم برای پوست چرب چه سرمی خوبه دکتر برام سرم ویتامین سی نوشته پوستم روبه تیرگی داره میره

ویتامین سی همراهش باید ضدآفتاب فراوون باشه و باید دید به پوستتون میسازه یا نه 

که در صورت سازش شفاف می‌کنه پوست رو 

.C'est la vie

خودشون نگفتن چه برندی؟

ویتامین سی حساسی زاس قبلش حتما باید تست بگیری 

ویتامین سی بین ایرانی ها ویتالیر خوبه

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋

ویتامین سی همراهش باید ضدآفتاب فراوون باشه و باید دید به پوستتون میسازه یا نه که در صورت سازش شفاف م ...

ضدآفتاب هردوساعت میزنم حتی تو خونه سرم رو شبها میزنم چون خود دکتر گفته به نظرت نور گوشی هم مضره؟

*حساسیت

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋

صورتت رو با شوینده تمیز کن بعد وفتی مرطوبه هیالورنیک اسید بزنکرم مرطوب کننده استفاده نکن منافذت بازه ...

هیالورنیک اسیدازکجابگیریم چقدردرروزاستفاده کنیم ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

سلام. از ماسکهای خانگی و روغنهای طبیعی استفاده کنید، به مراتب اثراتشون از محصولات شیمیایی بهتر و‌ماندگارتره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خودشون نگفتن چه برندی؟ویتامین سی حساسی زاس قبلش حتما باید تست بگیری ویتامین سی بین ایرانی ها ویتالیر ...

بله برندش هیسدالین یعنی میگین ویتالیر بهتره ؟

ضدآفتاب هردوساعت میزنم حتی تو خونه سرم رو شبها میزنم چون خود دکتر گفته به نظرت نور گوشی هم مضره؟

نه اونقدر 

چه برندیه ویتامین سی؟ 

احتمالا پوستتون خیلی حساسه، چون معمولا پوستای حساس نمیسازه بهشون 

.C'est la vie

هیالورنیک اسیدازکجابگیریم چقدردرروزاستفاده کنیم ؟؟؟

من از بازار خریدم داخل خود مغازه ها و داروخانه های اینجا پیدا نکردم ؛ یک بار در روز روی صورتی که هنوز یکم خیسه بزنید چون صورت خشک باشه اونقدر نتیجه نمیده

و اینکه زیر پرایمر یا کرم هم سعی کنید استفاده نکنید کرم تون کیکی میشه 

بله برندش هیسدالین یعنی میگین ویتالیر بهتره ؟

نه وقتی دکتر خودشون این رو معرفی کردن همینو بگیر

نه اونقدر چه برندیه ویتامین سی؟ احتمالا پوستتون خیلی حساسه، چون معمولا پوستای حساس نمیسازه بهشون

هیسدالین جوش نمیزنم پوستم لیزر کردم بعد لیزر روشن کننده درمالیفت میزدم شبها بعد منافذم باز شد رفتم پیش دکترم که این سرم ونوشته شبها بزنم به جای اون روشن کننده اما انگار پوستم داره تیره میشه