2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز که دوست صمیمی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 50 پست
همین دگ لیاقت ندارن ببین من ب خیلیا خوبیای زیاد کردم ازینام نیستم بگم فقط خودم خوبم بقیه اخ در حدیکه ...

اره فقط برای پول میان جلو همکلاسی دوره دبستانم یه فامیل دوری داریم بعد شب عروسی اومده بود چسبیده بود ب من یه عکس نزاشت با مامانم درست بگیرم 

بعد زنگ میزد و حرف میزد و تهش هم پیام میداد ۵۰۰ تومن داری بدی بعد من یبار دادم اخه گفته بود بچش مریضه و میخواد ببره دکتر بعد دروغ گفته بود و رفته بود مشهد منم گفتم پولو پس بده اگه راستشو گفته بود کاری نداشتم باهاش

بعد میگفت پول منو و تو ک نداره یجا هم تو از من پول میخوای در این حد پرو

بعد من جوابشو نمیدادم بعد دوماه پیام میداد سلام و اینا بعد دوباره پبام میداد ۴۰۰ داری بدی ببین اینقدر پرو ک کم محلی میکردم باز میومد. خونمون اومد شوهرش زنگ زده بود میگفت چی برات اورد ک بخوری چجوری پزیرایی کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکیو دارم الان ۶ ساله که دوستیم 

رفیق واقعی عین الماسه کم پیدا میشه .. بقیشون ولی همینایین که گفتی 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

فاصله ات رو با دوست هات حفظ کن و همیشه الویتت خودت باشه.و اینکه در قبال کاری که میکنی انتظار نداشته ...

اخه مهم ترین جاها مدرسه و دانشگاس دگ

من دورنگرام خیلی نمیتونم راحت دوست شم بیشتر بقیه میان دوستیو شروع میکنن با من 

و انقد مرام میذارم که دگ عادت میکنن ب خوبیای همیشگیم

منم نمیتونم مراممو قطع کنم با مرام و محبت نمونم

بنابراین فقط حذفشون میکنم که میبینم لیاقت این حجم خوبی کردنای منو ندارن 

اره فقط برای پول میان جلو همکلاسی دوره دبستانم یه فامیل دوری داریم بعد شب عروسی اومده بود چسبیده بود ...

این واقعا رو مخ بوده حق داری😄

منم دوست ندارم کسی ازم پول قرض بخواد. متقابلا هم از کسی قرض نمیگیرم.

این واقعا رو مخ بوده حق داری😄منم دوست ندارم کسی ازم پول قرض بخواد. متقابلا هم از کسی قرض نمیگیرم.

خب منم از کسی قرض نمیگیرم بعد این میگفت از کجا لباس زیر میخری گفتم نمیخرم گفت جایی رو بلد نیستی ک نسیه بدن 

اخه مهم ترین جاها مدرسه و دانشگاس دگمن دورنگرام خیلی نمیتونم راحت دوست شم بیشتر بقیه میان دوستیو شرو ...

خوب باید با ادمهای مختلف ارتباط بگیری که بتونی یه دوست خوب بینشون پیدا کنی.

تو هم مثل منی قلبا برای ادما کار میکنی و خوب دوست داری اونا هم با محبت باشن و در کنارت... 

میبینی نخیر اونا سیاست خاص دارن. میخوره تو ذوقت. 

چه دوستام چه حتی خواهر و خواهر زادم. 

یه مدت کارم شده بود گله کردن به خدا که چرا من اینطورم اونا اینطور... 

دیگه سعی کردم بیخیال دوستام بشن. 

من یه مدت حرفامو هروز هروز برای امام زمان میزنم. با اینکه ادم مذهبی نیستم. مانتویی اهل ارایش و ...

اما هروز با صدای بلند که انگار دارم با دوستم حرف میزنم برای ایشون حرف میزنم درد ودل میکنم مشورت میکنم گریه میکنم میخندم...   میدونم بهترین حامی و دستگیر هستن. 

چون دوستام برا درد ودل میومدن پیشم من با عشق و گرمی پذیراشون بودم.‌

اما تا خودم خوردم زمین دور شدن که مبادا خاکی بشن. 

مرام بعضی ادما اینطوریه.‌

و ای کاش ادم با کسانی با مرام یکسان دوست میشد

یه مثال بزن. شاید تو زیادی حساسی

ببین مثلا یکی از دوستام 

دوست بودیم معمولی بعد چند روز در هفته هم با هم یه جا کار میکنیم

من صدها بار براش خوراکی چیزای مختلف بردم 

چند بار ماشین داداشمو برداشته بودم سر کار بردم اونم رسوندم 

باهاش تا پاسی از شب رفتم خرید کمکش کردم خسته شدم

سر کار چند بار پروژه هاشو من قبول کردم چون شرایط خوانوادگیش یکم در همه 

ازش بار ها پشتش حرف زدن دفاع کردم 

پول قرض خواست دادم البته اخر خودش نگرفتا تا مرز دادن رفتم 

یا یه دوست دگم چند سال دوست بودیم ب سر کار رفتن من حسادت میکنه به طلاهایی ک میگیرم میندازم تیپم لباسم هی انرژی منفی میده میگه خوشبحالت فلان چیزو داری سر کار میری فلانی درحالیکه من بارها کمک کردم کار معرفی کردم بره دعا کردم براش همدردی کردم 

یا ی دوست دگم چند یاله دوست بودم بعد تا فهمید من یه کاری میخواستم کنم تو زندگیم که خودشم میخواست ولی نمیتونست هی شروع کرد اذیت کردن من یا هی پرسیدن بعد همشم میومد میپرسید چیشد ازدواج کردی نکردی تو بدترین روزای زندگیم بعد میگفتم مثلا نه نه اون کار بخصوصو کردم که خودشم میخواست کنه و نه ازدواج کردم میگفت عه خب خیالم راحت شد پس میرم دوباره بر میگردم میپرسم ازت !

ببخشید زیاد شد 

با سه نفر تو کلاس خیلی صمیمی بودم که نه هم زبونیم نه هم محله ای من توکلاس تنها منم که باهاشون فرق دارم چن روز پیش همه نشسته بودیم یه چیزی درمورد قومیت من گفتن خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاورد ازاون روز دارم ازشون فاصله میگیرم به نظرم هیچکس صمیمی نیست فقط خودتی و خودت 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

تو هم مثل منی قلبا برای ادما کار میکنی و خوب دوست داری اونا هم با محبت باشن و در کنارت... میبینی نخی ...

اره بخدا دقیقا دوست دارم نهایتمو بذارم برا اون رفاقت حالا میگی خواهر باز خوانوادس 

دوست مشکله من برا رفیق جون میدن اونا فقط یه مشت حسود و‌...

چه خوب من تقریبا مذهبیم ولی متاسفانه این کار تو رو تا حالا نکردم 

بیا ما با هم دوست شیم 🤧

اره دارم ولی درکل ادما خیلی بی معرفت شدن زمان قدیم همه به فکرهم بودن الان اصلننن

ببین من حسم اینه دوستی دخترا خاله خرسس

من اگه پسر بودم خیلی دوستیای با مرام تری نصیبم میشد چون پسرا با مرامن 

دخترا واقعا 🤢دوستیشون اوق