2777
2789
عنوان

خواهر های باردار یه سوال

1 بازدید | 13 پست

جنین حداقل چند ماه میشه یه ذره سفتی طرف چپ یا راست و توی شکمم حس می کنیم 

من الان حدود هفت و هشت هفته  است 

اصلا سفتی حس نمی کنم توی شکمم

سه هفته پیش رفتم متخصص و خودش سونو داشت  گذاشت و گفت کیسه خالیه هیچی نیست اصلا  

می ترسم هنوزم پوچ نباشه 

خودم قبلاً بارداری و شکم سفت شدن رو دیدم و لی یادمه نیست. چند ماه باشه حداقل یک کوچولو تو شکم  سفت میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ماه سومم حس نمیکنم چرا😑😐شما زیر شکمتم تیر میکشید ؟

همه یکجور نمیشن عزیزم ولی من رفتم ان تی به قدری استرس داشتم زیررشکمم سفت بود دکتر گفت هم رحمت منقبضه هم بچه جمع شده برو ریلکس کن بشین آروم باش بیا. تیر کشیدن یادم نمیاد ولی اوایل یکم درد ووفشار واژنی داشتم

همیشه که علایم یکی نیس عزیزم مثلا من سفت شدن نداشتم اما بجاش تیر میکشید زیر شکمم

آها یعنی چند وقت بود که تیر می کشید ؟  

وقتی یهو بلند شم و سریع برم تیر می کشه دیگه هیچ

وقتی میشینم یه چیز حس می کنم تو شکمم و مثل ضربان میزنه و دکتر که رفتم گفت اون کیسه هست 

الکی استرس نگیر زود رفتی سونو برای همین الکی ترسیدی اگر خدایی نکرده پوچ بود الان به خونریزی یا لکه ب ...

انشاالله همه چیز خوبه پیش بره 

بارداری ناخواسته بود اشتباهی شد. وقتی دیدم پریود نمیشم. ترسیدم رفتم آزمایش و اینا و بردمش پیش متخصص و گفت آخرین پریودت ولی من اصلا یادم نبود درست. گفت بیا ببینم یک سونو داشت. وقتی گذاشت. روی شکم. گفت پنج هفته است. ولی هیچی نیست کیسه الان خالیه شاید ازین به بعد تشکیل شه  یک هفته دیگه برم ببینم چی شده