2777
2789
عنوان

پوستم دهیتراته چیکار کنم تا عید اوکی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 39 پست
هیالورنیک اسیدازکجابگیریم چقدردرروزاستفاده کنیم ؟؟؟

از داروخونه

سرم هیالورونیک اسید رویوال 

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋

من بیوکوآ میزنم خیلی راضیم

آشغاله، گچ و سیمان به صورتتون بزنید ولی پولتون رو حروم این برند اشغال و چرت و پرت نکنید. 

حداقلش اینه محتویات گچ و سیمان رو میدونید چیه ولی محصولاتی قبیل بیوآکوا، ایمجیز، لدروا، نفیس و این چنینی نکنید.

.C'est la vie

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیسدالین جوش نمیزنم پوستم لیزر کردم بعد لیزر روشن کننده درمالیفت میزدم شبها بعد منافذم باز شد رفتم پ ...

سرم ویتامین سی گارنیر رو امتحان کنید دیگه خیلی باید پوست حساس باشه که بهش حساسیت نشون بده 

.C'est la vie

چ روغنی میشه بگی

روغنهای مختلف

بستگی داره برای چی میخواین

مثلا برای ابرسانی و روشن شدن، بنفشه عالیه

چروکهای ریز هم برطرف میشه، به شرط اینکه هر روز باهاش ماساژ بدین. حتی برای دور چشم

ماسک سفیده درست کنید هفته ای یک یا دو بار، بعد شستن صورت با روغن ماساژ بدیذ

روغن کرچک برای سفت شدن

دقت کنید روغنها اصل باشن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
روغنهای مختلفبستگی داره برای چی میخواینمثلا برای ابرسانی و روشن شدن، بنفشه عالیهچروکهای ریز هم برطرف ...

من دهیتراته شده پوستم میخوام پف کنه شاداب بشه  براق بشه و منفذم هم بازه چی خوبه،؟مرسی از توضیحاتت

اگه میدونین بگید

روغن هسته انار و انگور چی

آشغاله، گچ و سیمان به صورتتون بزنید ولی پولتون رو حروم این برند اشغال و چرت و پرت نکنید. حداقلش اینه ...

بنده بیوآکوای اصل رو گفتم خیلیم عالیه روی پوست من که تاثیر خوبی گذاشت شما شاید ناراضی بودید دلیل بر آشغال بودنش نیست.

بنده بیوآکوای اصل رو گفتم خیلیم عالیه روی پوست من که تاثیر خوبی گذاشت شما شاید ناراضی بودید دلیل بر ...

بيوآكوا خودش چينيه ديگه اصل و غيراصل نداره عزيزم ، اون دوستمون درست ميگن آب خالى بزنيد بهتر از بيوآكواست

چون واقعا محصولاتش متريال خاصى ندارن كه تأثير شگفت آورى داشته باشه ارزش خريد ندارن اصلا

بيوآكوا خودش چينيه ديگه اصل و غيراصل نداره عزيزم ، اون دوستمون درست ميگن آب خالى بزنيد بهتر از بيوآك ...

من چیزی که ماه هاست دارم استفاده میکنم و  راضی بودم رو پیشنهاد دادم.

همه محصولات های کپیِ خوب و بد داره.۹۰ درصد محصولاتی که سر و کار داریم که اصل نیستن همه های کپی ان.شما فکر میکنید مثلا کرم پودر گابرینی میخرید از خود کشور برند تولید کننده اومده اینجا؟

من چیزی که ماه هاست دارم استفاده میکنم و راضی بودم رو پیشنهاد دادم. همه محصولات های کپیِ خوب و بد د ...

عزيزم من خارج از ايران زندگى ميكنم. اينجا فروش محصولات فيک غيرمجازه و اگه ديده بشه،بخاطر قانون كپى رايت، پيگرد قانونى و جريمه سنگين داره! بماند تو همون ايرانم اگه از آنلاين شاپ معتمد خريد كنيد جنسى كه دستتون ميرسه اصله❤️

درمورد برند گابرينى كه فرموديد، اتفاقا اونم برند معتبرى نيست، چون به اسم كشور تركيه فرموله شده اما من زمانى كه سفركرده بودم تركيه توى فروشگاه هاى معتبرى مثل سفرا  همچين برندى نديده بودم اصلا ، تو اينترنتم سرچ ميكنم فقط سايت ايرانى و هندى مياره!! 

من فكرميكنم آدم از محصولات داروخانه اى ايرانى استفاده كنه خيالش راحت تره تا برندهاى مجهول الهويه ، باز شما هرطور صلاح ميدونيد عزيزم

عزيزم من خارج از ايران زندگى ميكنم. اينجا فروش محصولات فيک غيرمجازه و اگه ديده بشه،بخاطر قانون كپى ر ...

خدا از دهنت بشنوه دیگه خودت خارج کشوری و میدونی اصلا اون گابرینی مال ترکیه هم نیست معلوم نیست کجا پر میشه.آنلاین شاپ های اینجا اکثرا متاسفانه از بازار تهران خرید میکنن که اونجا تشخیص جنس خوب و بد یه مقدار سخته.

منتها من خودم این محصولش رو به اسم های کپی خوب گرفتمو روی صورت من که خیلی جوش و منافذ باز داشتم جواب داد.

ولی دوستمون که میاد میگه آشغال میزنی به صورتت ادبیات خوبی نداره این طرز صحبت کردنشون🌹