من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من امروز امتحان داشتم . دیوانه شدم باهاش .دنده رو خلاص کردم ماشینو روشن کردم میگفت اینکاری که کردی یعنی خودکشی!! میگم آخه همیشه همینجوری بوده.. انقدر صحبت کرد بخدا فراموش کردم کمربندمو ببندم ترمز دستو بکشم . سه ساعتم بود توی سرما منتظر آقا تا بیاد آزمون بگیره .بعدم بهش میگم من از ۸ اینجام میگه تو میخوای گواهینامه بگیری من که نمیخوام بایدم صبر میکردی ...دلم پره
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بار پنجم ۸ اونجا بودم نزدیکای ۱۲ و خرده ای تونستم آزمون بدم اونم تا نشستم ازم ایراد گرفت ردم کرد
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...