2777
2789

سلام دوستان توروخدا راهنمایی کنید😓

من امسال دبیری قبول شدم، الان نیروی پیمانی هستم میخوام مرخصی بگیرم، تاریخ زایمانم ۱۲ اسفنده، مقطع جایگزین اورد و ابلاغ منو از ۱۱ دی بسته، گفتن برو دنبال مرخصی زایمان، من نمیخوام استعلاجی بگیرم حوصله دوندگیشو ندارم چون باید یک ماه یک ماه تمدید کنم و گواهی رو ببرم پزشک معتمد بیمه تایید کنه، خواستم ۲ ماه قبل از زایمان، از ۹ ماه مرخصی زایمانم استفاده کنم، به نظرتون میشه همچین چیزی، از کارگزینی اداره پرسیدم گفت فقط نامه بیار از دکترت بعد برو کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مدارکتو بارگذاری کن که حقوق بگیری چون بیمه ام تأمین اجتماعی هست

الان من چکار کنم؟ گیج شدم لطفا راهنمایی کنید 😓 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا مگه عقلتو از دست دادی که میخوای از ۹ ماه حق بچت و خودت زودتر استفاده کنی،بچه تا ۹ ماه که بهت نیاز داره هیچ،بیشتر هم تازه نیاز داره

برو دنبال مرخصی ،منم زایمان ۱۶ اسفند بود،دی ماه رفتم دنبال مرخصی،از یک بهمن مرخصی داشتم تا سی بهمن،۱۸ بهمن زاییدم🤦🏻‍♀️کار به تمدید نکشید،حالا تو برو یک ماه بگیر خدا بزرگه

طبق قانون جوانی جمعیت که به همه سازمانها ابلاغ شده ۱ماه قبل از زایمان میتونی بری مرخصی زایمان. توی گ ...

آره منم خوندم اینو گفته بودن تا دو ماه میتونه قبل از زایمان استفاده کنه، ولی نمیدونم روند درخواستش چطوریه، مثل استعلاجی هست یا نه؟