2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه همینه گلم ماشینای درب و داغونو میزارن برا امتحان

ماشین درب و داغون که باید نرم باشه😂😂😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خو کلاچ سفت قبل روشن کردن باید ی کم باهاش بالا و پایین ش بدی با پا تا بتونی حرکتش بدی موقع روشن شدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ماشین درب و داغون که باید نرم باشه😂😂😂

نه عزیزم چه ربطی داره

الان ماشین خودم چرا سفت نی؟!

اینقدر روونه زیر پات حس نمیشه اصلا

ماشینای آزمون کلا همشون اینجوری و خرابن 

البته بخاطر پدال زیر پای افسرم هست براهمین خیلی سفت میشه

متاهل🧸

من امروز امتحان داشتم . دیوانه شدم باهاش .دنده رو خلاص کردم ماشینو روشن کردم میگفت اینکاری که کردی یعنی خودکشی!! میگم آخه همیشه همینجوری بوده.. انقدر صحبت کرد بخدا فراموش کردم کمربندمو ببندم ترمز دستو بکشم . سه ساعتم بود توی سرما منتظر آقا تا بیاد آزمون بگیره .بعدم بهش میگم من از ۸ اینجام میگه تو میخوای گواهینامه بگیری من که نمیخوام بایدم صبر میکردی ...دلم پره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
نه عزیزم چه ربطی دارهالان ماشین خودم چرا سفت نی؟!اینقدر روونه زیر پات حس نمیشه اصلاماشینای آزمون کلا ...

بنظرت خودشون میتونن کلاچ سفت کنن 

من خودم با ماشین اصلا خاموش نمیکنم اونجا با قلق ماشین خودم رفتم همش خاموش شد 

رد شدی مثل منمنم ساعت ۸ رفتم چندمین بارت بود

بار پنجم ۸ اونجا بودم نزدیکای ۱۲ و خرده ای تونستم آزمون بدم اونم تا نشستم ازم ایراد گرفت ردم کرد

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بنظرت خودشون میتونن کلاچ سفت کنن من خودم با ماشین اصلا خاموش نمیکنم اونجا با قلق ماشین خودم رفتم همش ...

ببین چون از پدال اصلی میله کشیدن برای پدالای زیر پای افسر یکم کلاچ بد جا میخوره گاهی حتی تا انتها نمیره

طبیعیه سعی کن فقط با آرامش حرکت کن کلاچو بیار آروم بالا فرمونت ک لرزید یکم گاز بده حرکت میکنه 

متاهل🧸