2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 130143 بازدید | 764 پست
تو خونه که نههه، نمیگم غریبه رو همون روز اول بیار خونه ات.🥰 من الان کلی دوست و رفیق دارم ولی شاید ف ...

اره گلم متوجه هستم چی میگی

منم اینجوری نیستم که مدام تنها باشما.. منظورم اینه کلا از درو‌همسایه و غریبه خوشم نمیاد زیادی راحت بشه و از سر وسرم خبر دار شه وگرنه خانواده خودم همیشه میان و میرن و دوستای قدیمیم 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه معمولا زیاد اهل بیرون رفتن و گفت و گو نیستم بیشتر توی خونه ام و فیلم میبینم و آسپزی و کیک پختن و ...

اگر همسایه خوب دارید ، میتونی با اونا در ارتباط باشی 

که وقتایی هم که همسرت نیست نترسی و بدونی که اونا قابل اطمینانن. 

وای مثل اون خانوم و ۳تا دخترش که همسایشون دعوتشون کرد خونشون شیرینی بپزن بعدم سرشونو برید

میشه بیشتر توضیح بدی گلم

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

وای اسی من از نگرانی تاپیکت رو تا وقتی شوهرت اومد خوندم صفحه ۱۶ ۱۷ 

اونجایی ک گفتی برم درو با کنم شوهرم اومد ترسیدم یه لحظه گفتم نکنههههه یکی دیگه بود یهو رفتم صفحه بعد خیالم راحت شد واای😂😂❤️

نهه خبری نیست 😂 از بس اینو گفتین باعث شد به دل خودمم یکم شک بیافته

باهاش معاشرت نکن به نظرم رو نده.

سری بعدم حواست باشه اگر یکی اومد چیزی خواست حتی اگر خونه پر مهمون بود در و ببند برو براش بیار