2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 131035 بازدید | 767 پست
اوه عجب داستانی شد ،،من کلا ایفون جواب نمیدم ،،چون از قبل مهمونام هماهنگ میکنن،،منتظر کسی نباشم جواب ...

خوب کاری کردی عزیزم احتیاط شرط اوله

اخه میدونی قشنگیش به این بود که من سالها شوهرم شیفتش گردشی بود ودرماه یه هفته کامل شبکار میشد وتواین سالها یبارم نشد یکی بیاد خونم یابخواد پیشم بخوابه همیشه تنها بودم وعادت داشتم ازساعتی که شوهرم میره درو چهارقفل میکردم میشستم پای تلوزیون تاحالا نشده بود کسی اونموقع ها بیاد خونمون که نخوام درو باز کنم واگه قرار بود کسی بیاد قبلش شوهرم بهم خبر میداد

وامااااااا شب کذایی ساعت ۱۲شب بگو خر مغزتو گاز زده بود که زرنگ شدی پاشدی درو باز کردی نفرین آمون برمن

اون شد درس عبرت برام،لازم بود یه همچین بلایی سرم بیاد تاادم بشم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونمون دوطبقه باحیاط بود ماطبقه بالابودیم که حیاط کوچیکی داشتیم بعد راه پله میخورد تاخونه ما دوباره ...

یعنی همه مسیرها به طبقه بالا بسته نبود؟ راه پله به حیاط داشتید؟ ببخشیدزیادمیپرسم خودم هم جایی زندگی میکنم که طبقه بالایمون همسایه داریم من پایینم ومیترسم. یه بار یه پسره رفته بود توخونه همسایشون وکشته بودش وقتی شوهرش نبود. ولی دودمانش را به باد دادن وقتی گیرش انداختن. حتی خانوادش را بیچاره کردن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

یعنی همه مسیرها به طبقه بالا بسته نبود؟ راه پله به حیاط داشتید؟ ببخشیدزیادمیپرسم خودم هم جایی زندگی ...

خواهش میکنم گلم اشکال نداره

ببین اینجوری بود که درحیاط دوتا بود یدونه واسه ما یدونه واسه طبقه پایین

بعد دروکه باز میکردی واردحیاط میشدی بعدش به درب اصلی ساختمون میرسیدی من همیشه اینو قفل میکردم چه شوهرم باشه چه نباشه 

دیگه وارد که میشدی به راه پله ها میخوردی میومدی بالا تابرسی به واحد ما اونجا دوباره راه پله ادامه داشت تا پشت بوم که اونم در جدا داشت همیشه قفل بود

اصلا نترس عزیزم اتفاقات بد زیاد میفته ولی اگه مراقب باشی و مثل من سهل انگاری نکنی هیچی نمیشه

هیچوقت کسی حتی اقوام نفهمه کی تنهایی و شوهرت چه موقع کاره خونه هست یانه همیشه وانمود کن شبا شوهرت هستش واگه شب تنها شدی ازساعتی که شوهرت رفت درو کامل قفل کن هرکی هم در زد بازنکن نهایت اشنا واقوام بودن که بهت زنگ میزنن میگن پشت درن

اینارو رعایت کنی هیچی نمیشه توکلت به خدا باشه.

من ازاونجا که جابه جاشدم رفتم یجا ویلایی ازبس ترس افتاده بود به جونم سراون قضیه همسایمون توکوچه سیگار میکشید بوش میومد توخونه دیگه ازترس من نمیدونستم چکار کنم 😁همون شد برام ایینه عبرت

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
خواهش میکنم گلم اشکال ندارهببین اینجوری بود که درحیاط دوتا بود یدونه واسه ما یدونه واسه طبقه پایینبع ...

اهان ازحیاط وارد ساختمون وراه پله میشدید. خداخودش هوای ماخانمهاراداشته باشه توکل به خدا من شوهرم چندساعت شبهاخونه نیست همونم میترسم. خونتون دوربین نداشت؟ بازاگردوربین باشه ادم خیالش راحته. منم قبلا یه طبقه دوم تویه محله بودیم داشت بارون میبارید منم سنم کم بود24بودم رفتم پشت شیشه بارون نگاه کنم دیدم یه ماشین پرپسر وایساده بودن به درتراس نگاه میکردن ورفتن روبرودر پارک کردن خیلی ترسیدم ولی یکی ازهمسایه ها رفت هرچی دری وری بودبهشون گفت وردشون کرد

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نه تو دلم خالی نشد واقعاچون مطمئن بودم شوهرم کجاست با برادر شوهرم و دامادشون رفته بودن حتی قبلش باها ...

به به نووووش جان 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

درا رو قفل کردم بازم میترسم نمیدونم چون ترسیدم اینجوریه یا واقعا از حیاط صدا میاد 😥 خیلی میترسم بگی ...

چقد ساده‌ای آخه اولا که در رو باید کامل میبستی چون تنهایی از کجا معلوم که اصلا نیتش قرص بوده.. دوما حالا که اومده و پرسیده میگفتی نه تنها نیستم شوهرم داخل خوابه...پوزخندشم حتما واسه این بوده که ترس توی حرفات مشخص بوده ... از این به بعدم اصلا در رو برای هیچ بنی بشری باز نکن.. توو خونه هم تی‌وی رو روشن کن بزار کار کنه صدای متعادل تولید کن که همسایه‌ها بدونن توو خونه‌ت شلوغه .. والا خودت باید حواستو جمع کنی وگرنه زمونه یه طوری شده که هیچکس دلسوزه کسی نیست...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

چقدر خوبه که با مادرشوهرم و جاری هام تو یه ساختمون هستیم حداقل تنها حسنش همینه 🤣🤣🤣 در بزنن مطمئنم یا جاریم یا مادرشوهرم!  مادرشوهرم بنده خدا طبقه پایین مثل ایست بازرسی وایستاده حتی مگس هم رد بشه میبینه 😂😂😂

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
اصلا مطمئنی که همسایه بود.؟ میشناسیش؟؟؟؟؟

زنگ مادر بزرگم زدن دید یک زن در باز کرد با عمه ام بودن

گفت سلام همسایه جدید هستم و .... بعد چند دقیقه طلاشون با زور چاقو برد بیشرف بی همه چیز حروم زاده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر